Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21578989/1/profimedia-0869707207.jpg

Daniil Medvedev, numărul 4 mondial, a abandonat după un set, accidentat la coapsa dreaptă, şi a deschis calea spre semifinale sportivului Jiri Lehecka, joi, la turneul de la Madrid.

Medvedev, care a fost tratat mai întâi în afara terenului după doar cinci game-uri şi apoi masat din nou în partea superioară a coapsei drepte două game-uri mai târziu, s-a retras după ce a pierdut primul set cu 4-6 în aproximativ 40 de minute. Rusul în vârstă de 28 de ani a avut în mod evident probleme de deplasare şi de echilibru.

În vârstă de 22 de ani, Lehecka a ajuns pentru prima dată în semifinalele unui Masters 1000.

În turul precedent, cehul îl învinsese pe Rafael Nadal chiar în ultima apariţie a campionului spaniol la turneul de la Madrid.

Pentru un loc în finală, Lehecka îl va înfrunta pe canadianul Felix Auger-Aliassime, care a beneficiat de retragerea numărului 2 mondial Jannik Sinner, accidentat la şoldul drept.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele