Ultima oră
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”

VIDEO | Toni Petrea a transmis un mesaj clar, după ultimele informaţii apărute. ”Dacă nu mai sunt mulţumiţi, eu nu ţin de scaun”

U Cluj Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Superliga. Clujenii au egalat în minutul 90+1, din penalti.

Toni Petrea a vorbit după meciul cu găleţenii despre lipsa de inspiraţie în ultima treime a terenului pe care o are echipa antrenată de el. Tehnicianul a fost întrebat şi despre momentul în care fanii echipei i-au cerut demisia.

”În prima parte am controlat jocul. Am dus mingea aproape de poartă. Repriza a doua a fost mai echlibrată. Apoi am primit un gol, asta este situaţia. Bine că am revenit şi am înscris din penalty.

Mi-aş fi dorit să fim mai inspiraţi. A fost un meci, cu intrări bărbăteşti, dar cred că rezultatul este echitabil. În anumite momente mi se pare că s-au judecat diferit anumite faze. Ştiam că arbitrul lasă jocul mai liber. Am atenţionat jucătorii.

Ducem mingea aproape de careul advers, dar finalizăm prea puţin. Asta îmi dă de gândit. Tot timpul e nevoie de noi jucători. Mai e nevoie de ceva întăriri.

(despre faptul că i s-a strigat demisia) Nu vreau să comentez, e părerea lor, le-o respect, eu încerc să-mi fac treaba.

Chiar nu vreau să-mi consum energia să mă gândesc la aşa ceva (n.r. la plecare). Au fost cazuri şi când au fost schimbări antrenori înainte de începerea campionatului.

În fotbalul românesc nu mă mai surprinde nimic. Am discutat (n.r. cu cei din conducere), dacă nu mai sunt mulţumiţi, eu nu ţin de scaun”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului cu Oţelul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele