Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO | ”Trăim parcă un vis urât”. Liviu Ciobotariu traversează cea mai grea perioadă din istoria lui Sepsi

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21353469/5/poli-iasi-fc-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-19-10-2023-2.jpg

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi, crede că formaţia sa nu merita să părăsească terenul învinsă la Iaşi, în meciul de joi seara, 0-1 cu Poli Iaşi.

„Ca şi situaţie este cea mai neagră din istoria clubului. Nu s-au mai trăit asemenea momente Este o situaţie dificilă şi delicată în acelaşi timp. Trăim parcă într-un vis urât şi nu putem să ne trezim. Ca şi joc nu am arătat rău. Mult mai bine decât meciurile anterioare. Am avut situaţii bune de a marca, am avut un penalti pe care l-am ratat, ocazii din doi metri.

E o situaţie grea, presiunea este mare şi apasă pe umerii jucătorilor şi ai noştri. Au fost însă foarte multe momente în joc în care maniera de arbitraj nu mi s-a părut una corectă. Multe decizii pe care nu le-am înţeles. Nu aş vrea să găsesc scuze pentru înfrângere dar nu e normal. Este primul cartonaş pe care îl iau în cariera mea de antrenor. Cu Voluntari am mai avut o serie de cinci înfrângeri după care ne-am revenit.

Orice antrenor care nu are rezultate are postul în pericol. Acum nu ne iese nimic. Parcă suntem într-un film de groază şi noi suntem actorii principali”, a declarat Liviu Ciobotariu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele