Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO ǀ Turk Telekom - UBT Cluj 95-84. Campioana României bifează abia a treia înfrângere în EuroCup

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21411625/1/ubt-turk.jpg

Campioana U Banca Transilvania Cluj a fost învinsă marţi, în deplasare, de finalista din 2023 a BKT Eurocup, Turk Telekom, scor 95-84 (53-48), în prima etapă din returul grupei B.

Principalii marcatori ai meciului au fost Palmer 24 puncte, pentru gazde, respectiv Stipanovic 15, Richard 15, Seeley 13, pentru U BT Cluj, al cărei joc a fost de nerecunoscut.

Jucătorii antrenaţi de Mihai Silvăşan au fost încurajaţi din tribună şi de Olimpiu Moruţan, fotbalistul lui Ankaragucu, originar din Cluj, unde şi-a început cariera la FC Universitatea.

În etapa a X-a mai sunt programate partidele dintre Slask – JL Bourg, Lietkabelis – Buducnost, Energia Trento – ratiopharm Ulm, Gran Canaria – Aris Salonic.

În turul grupei B, U BT Cluj a obţinut rezultatele: 80-71 cu Turk Telekom, 70-67 cu Slask Wroclaw, 88-92 cu JL Bourg, 89-74 cu Buducnost Podgorica, 61-59 cu Aris Salonic, 86-75 cu ratiopharm Ulm, 98-60 cu Energia Trento, 70-92 cu Gran Canaria, 120-111 cu Lietkabelis Panevezys.

După 10 etape, U BT Cluj are un bilanţ de şapte victorii şi trei înfrângeri, pe locul 2 în clasament, temporar, după liderul Gran Canaria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele