Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO | UBT Cluj - Budcnost 89-74. Campioana României urcă pe 3 în grupa de EuroCup!

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21360157/1/ubt-bud.png

”U” Banca Transilvania Cluj a obţinut miercuri, pe teren propriu, în faţa a 7.302 fani, a treia victorie din grupa B a BKT EuroCup, scor 89-74 (48-43), cu formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica.

Principalii marcatori ai partidei au fost Stipanovic 18 puncte, Mokoka 16, Richard 15, pentru U BT Cluj, respectiv Wright 21, Williams 16, Makoundou 14, pentru Buducnost.

În minutul 25 al partidei, antrenorul lui Buducnost, Petar Mijovic, a fost eliminat din joc în urma a două greşeli tehnice şi a părăsit banca tehnică, fiind penalizat pentru proteste la adresa arbitrajului şi a mesei oficiale.

În etapa a IV-a s-au mai jucat meciurile dintre Umana Reyer Veneţia – Joventut Badalona 79-64, Lietkabelis Panevezys – Energia Trento 92-93, celelalte programate fiind între Turk Telekom – ratiopharm Ulm, Slask Wroclaw – Aris Salonic şi Gran Canaria – JL Bourg.

În primele meciuri din grupa B, U BT Cluj a obţinut rezultatele: 80-71 cu Turk Telekom, 70-67 cu Slask Wroclaw şi 88-92 cu JL Bourg.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele