Ultima oră
Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris
Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix
Ceahlăul, la un pas de desfiinţare? Anunţul sponsorului principal Ceahlăul, la un pas de desfiinţare? Anunţul sponsorului principal
Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat

VIDEO | Un Dinamo - Rapid atipic. Fiecare galerie urmăreşte meciul pe stadionul ei

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21474156/2/fani.jpg

Astăzi, de la ora 20:00, Dinamo o întalneşte pe Rapid în eternul derby al capitalei. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Va fi un derby atipic, deoarece galeria rapidistă va urmări meciul de pe Giuleşti, ca semn de protest pentru modul în care rivalii le-au acordat bilete.

După ce rapidiştilor le-au fost promise 5000 de tichete în primă fază pe Arena Naţională, dinamoviştii le-au pus la dispoziţie doar 2800 de bilete, adică 5% din capacitatea stadionului, cât este regulamentar.

Câinii au început cu stângul acest an şi au pierdut prima etapă de la reluarea Superligii, pe terenul celor de la Petrolul, scor 1-0. "Alb-roşii" se află pe locul 15, cu doar 16 puncte acumulate în 22 etape.

Rapidul lui Bergodi a reuşit să câştige primul meci oficial al acestui an, scor 4-3 împotriva lui FCU Craiova, după o revenire de senzaţie în finalul partidei. Giuleştenii ocupă a 3-a poziţie, cu 36 de puncte în 22 de etape, la egalitate cu echipa de pe locul secund, CFR Cluj.

Confruntarea tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria categorică a lui Rapid Bucureşti, scor 4-0. Au marcat atunci Rrahmani (min. 35, min. 82), Oaidă (min. 56) şi Petrila (min. 61).

 

Echipele de start:

  • Dinamo: Golubovic - Lucas, Velkovski, Homawoo - De Moura, Ilic, Pavicic, Amzăr - Abdallah, Gregorio, Politic
  • Rapid: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Braun - Hasani, Albu, Djokovic - Papeau, Rrahmani, El Sawy

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele