Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO ǀ Unirea Dej – Steaua Bucureşti 2-6! ”Roş-albaştrii” s-au întrecut în eurogoluri spre finalul meciului

Liga II Publicat pe 20 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21289137/10/368685409-691514983020526-5486611996947333238-n.jpg

Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 6-2, formaţia Unirea Dej, în etapa a treia din Liga 2.

Tot în Liga 2, CS Mioveni şi Unirea Slobozia au remizat, scor 1-1, la fel ca şi CS Tunari şi FC Argeş. Marţi, de la ora 19:00, are loc ultimul meci al etapei: Chindia Târgovişte – Gloria Buzău.


Unirea Dej – Steaua Bucureşti 2-6 (Piftor 72', Chira 85' / Chipirliu 7' p, 30', Boiciuc 68', Enceanu 84', Adrian Ilie 90 + 2', Raicu 90 + 6'), la Prima Sport 2, ACUM

Echipele de start:

  • Unirea Dej: Cl. Chindriş – Zamfirescu, Chira, Negrea, Al. Şuteu – Ad. Pop, Cătinean (cpt.), Vic. Stancovici – Blaj, Golda, Piftor
  • Rezerve: R. Pop – M. Geană, Burdeţ, D. Pop, Roş, Ciuciulete, Pruteanu, Ciocan, Fulga
  • Antrenor: Dacian Nastai
  • Steaua: Frânculescu – Dav. Maftei, Vîrtej, Beţa (cpt.), Dobrescu – Mancuso, Rober Sierra, Topuzov, St. Drăghici – Chunchukov, Chipirliu
  • Rezerve: I. Pop – Ad. Ilie, Dav. Matei, Boiciuc, Raicu, Anceanu, C. Avram, Buziuc, Rz. Florea
  • Antrenor: Daniel Opriţa

Min. 90 + 5: Fluier final! Unirea Dej - Steaua Bucureşti se termină 2-6!

Min. 90 + 4: GOL Steaua! Raicu a închis tabela cu un şut la colţul lung cu interiorul din afara careului. Execuţia a fost fabuloasă! 

Min. 90 + 2: GOL Steaua! Fundaşul stânga Adrian Ilie a înscris cu un lob superb ce a amintit de simbolul Stelei cu acelaşi nume, ”Cobra”. 

Min. 85: GOL Unirea Dej! Chira reface diferenţa de două goluri printr-o lovitură de cap, la o fază în care portarul steliştilor a ezitat să iasă pe centrare. 

Min. 84: GOL Steaua! Rareş Enceanu plasează mingea imparabil din careu, în plasa laterală, şi duce scorul la 4-2 pentru ”militari”. 

Min. 72: GOL Unirea Dej! Piftor marchează golul care relansează partida pe final de meci. 

Min. 68: GOL Steaua! Alexandru Boiciuc scapă singur cu portarul şi înscrie cu o execuţie plasată, după ce defensiva Unirii Dej a făcut pasul greşit la ofsaid.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 4: La pauză Unirea Dej – Steaua Bucureşti este 0-2!

Min. 30: GOL Steaua! Bogdan Chipirliu îşi trece în cont dubla, după ce l-a păcălit pe portarul Chindriş cu un şut atipic. 

Min. 7: GOL Steaua! Bogdan Chipirliu, golgheterul ”militarilor”, deschide scorul dintr-un penalty acordat uşor cu o execuţie fără emoţii. 

Min. 1: A început meciul!


Unirea Dej – Steaua Bucureşti, meci contând pentru etapa a 3-a din Liga a 2-a, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, duminică, de la ora 12:00, şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro.

Cele două formaţii au început sub standardele lor noul sezon din eşalonul secund. Unirea Dej a câştigat un meci (1-0 acasă cu CSM Alexandria) şi a cedat în runda precedentă (2-0 în deplasare cu CSC 1599 Şelimbăr). De cealaltă parte, Steaua a remizat în ambele jocuri pe care le-a disputat (1-1 în deplasare cu Chindia Târgovişte şi 1-1 acasă cu Metaloglobus).

Istoricul dintre cele două echipe este unul echilibrat: Unirea Dej – Steaua 2-1 (septembrie 2021), Steaua – Unirea Dej 2-0 (noiembrie 2022), Steaua – Unirea Dej 3-0 (martie 2023) şi Unirea Dej – Steaua 1-1 (aprilie 2023).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele