Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO ǀ Universitatea Craiova - Farul 4-0. Oltenii au făcut recital cu rezervele lui Hagi

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21411692/2/universitatea-craiova-farul-constanta-cupa-romaniei-betano-5-12-2023.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din grupa D a Cupei României, şi s-a calificat în sferturile Cupei României.

Farul a ratat deschiderea scorului prin Cojocaru, în două rânduri, minutele 11 şi 36, în ambele situaţii intervenind foarte bine portarul Lazar, iar oltenii au reuşit să înscrie în finalul primei reprize – atunci când Baiaram a şutat la poartă şi Koljic a deviat în plasă.

Era minutul 45+1 şi Craiova a intrat cu avantaj minim la cabine. În minutul 52 Baiaram a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap din centrarea lui Căpăţînă şi gazdele s-au desprins la două goluri. După numai două minute Kurtic a şutat senzaţional de la distanţă şi a catapultat balonul în vinclul porţii lui Buzbuchi, făcând 3-0.

Scorul final a fost stabilit de Atanas Trică, în minutul 86 şi Craiova, după o victorie cu 4-0, câştigă grupa D a Cupei României, calificându-se în sferturile de finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele