Ultima oră
Gigi Becali nu a avut milă! Finanţatorul de la FCSB şi-a bătut joc de un fost jucător al Stelei! "O să îi fac zile negre" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali nu a avut milă! Finanţatorul de la FCSB şi-a bătut joc de un fost jucător al Stelei! "O să îi fac zile negre" | VIDEO EXCLUSIV
Costel Gâlcă nu a continuat la FCSB dintr-un motiv uluitor! "M-a înşelat" | VIDEO EXCLUSIV Costel Gâlcă nu a continuat la FCSB dintr-un motiv uluitor! "M-a înşelat" | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul lui Florinel Coman: „Nu m-am înţeles cu nimic! La revedere!” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul lui Florinel Coman: „Nu m-am înţeles cu nimic! La revedere!” | VIDEO EXCLUSIV
„Eu am proorocit. Şi dacă am proorocit, hai la revedere!” . Gigi Becali, sigur că va elimina o echipă mare din Europa în drumul spre grupele UCL | VIDEO EXCLUSIV „Eu am proorocit. Şi dacă am proorocit, hai la revedere!” . Gigi Becali, sigur că va elimina o echipă mare din Europa în drumul spre grupele UCL | VIDEO EXCLUSIV
Jaqueline Cristian i-a luat set la 0 lui Coco Gauf, dar a fost eliminată de la Roma Jaqueline Cristian i-a luat set la 0 lui Coco Gauf, dar a fost eliminată de la Roma
Gigi Becali a explicat de ce nu aduce un antrenor cu nume la FCSB Gigi Becali a explicat de ce nu aduce un antrenor cu nume la FCSB

VIDEO | Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-0. Gustavo, Cîmpanu şi Markovic au făcut spectacol în Bănie! Primul succes pentru Reghecampf

Superliga Publicat pe 9 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20351791/15/rps8114.jpg

Universitatea Craiova a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a patra din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. După o prima repriză modestă, ‘alb-albaştrii’ au făcut spectacol în actul secund, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf a obţinut prima victorie în Bănie.

Gustavo (50’), Cîmpanu (57’) şi Markovic (90+2’) au reuşit goluri remarcabile pentru Universitatea Craiova.

În repriza a doua, raportul şuturilor pe poartă a fost 4-0 pentru Craiova, iar cel al posesiei 70-30%.

Atacantul Elvir Koljic s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 25. Bosniacul a fost bandajat la gleznă şi a părăsit terenul în lacrimi.

Universitatea Craiova are 6 puncte după 4 etape şi se află la mijlocul clasamentului. FC Voluntari rămâne cu 3 puncte.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20351791/16/clasament-craiova.jpg


Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-0 (Gustavo 50', Cîmpanu 57', Markovic 90+2'), pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro

  • Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu (M. Constantin 75'), Găman, Screciu, Bancu (cpt) - Nistor, Căpăţînă (Mateiu 46'), Vînă (Ofosu 46') - Gustavo, Koljic (Markovic 25'), V. Constantin (Cîmpanu 46').
  • Voluntari: Rîmniceanu (Neacşu 46') - Ricardinho, Tamaş (cpt) (Achim 46'), Armaş, Briceag - L. Fulop (Merloi 65'), V. Raţă, I. Gheorghe - Al. Ilie (Tavares 55'), Nemec (Paraschiv 79'), Marcelo Lopes

Rezerve neutilizate:

Craiova: Lazar - Vătăjelu, Baiaram, Fedele. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Voluntari: C. Costin, Al. Vlad, N. Roşu, R. Ion. Antrenor: Liviu Ciobotariu.


Min. 90+3: S-a încheiat partida!

Min. 90+2: GOL pentru Craiova! 3-0! A înscris Jovan Markovic, care a scăpat singur cu portarul după pasa genială a lui Cîmpanu.

Min. 90: Ocazie mare pentru Craiova! Markovic a driblat doi adversari, a intrat în careu şi a şutat către colţul lung, dar portarul Neacşu a respins mingea în corner.

Min. 79: Înlocuire la FC Voluntari! A ieşit Nemec, a intrat Daniel Paraschiv.

Min. 75: Schimbare la Craiova! A ieşit Vlădoiu şi a intrat Marius Constantin.

Min. 73: Cartonaş galben pentru Screciu (Craiova)!

Min. 65: Schimbare la FC Voluntari! A ieşit Lorand Fulop, a intrat Merloi.

Min. 65: Cartonaş galben pentru Bancu!

Min. 57: GOL pentru Craiova! 2-0! A înscris George Cîmpanu, cu un şut superb la colţul scurt, din careu, după ce a driblat un adversar.

Min. 50: GOL pentru Craiova! 1-0! A înscris Gustavo, care a trimis mingea cu stângul către colţul lung, din careu, după ce a driblat un adversar.

Min. 46: A început repriza a doua! Trei schimbări la Craiova: au ieşit Vînă, Căpăţînă şi Constantin, au intrat Ofosu, Mateiu şi Cîmpanu.

Dublă schimbare şi la FC Voluntari: au ieşit Tamaş şi Rîmniceanu, accidentat, au intrat Achim şi Neacşu.

Min. 45+4: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 45: Ocazie pentru Craiova! Gustavo a şutat din careu, către colţul scurt, dar Rîmniceanu a prins mingea. Portarul Voluntariului are nevoie de îngrijiri medicale. A intrat şi ambulanţa pe teren!

Min. 41: Ocazie pentru Craiova! Markovic a primit mingea la marginea careului, în poziţie centrală, dar a şutat modest.

Min. 30: Cartonaş galben pentru Lorand Fulop (Voluntari), pentru o lovitură cu braţul!

Min. 28: Cartonaş galben pentru Vînă (Craiova)!

Min. 27: Ocazie pentru FC Voluntari! În urma unei lovituri libere, Lopes a centrat pentru Nemec, care a trimis o lovitură de cap către colţul scurt, dar mingea a lovit bara.

Min. 23: Continuă problemele pentru Elvir Koljic, care a părăsit terenul, acuzând o accidentare. În locul său a intrat Markovic.

Koljic este în lacrimi, pe banca de rezerve! Atacantul are o problemă la gleznă şi a fost bandajat.

Min. 19: Cartonaş galben pentru Ilie (FC Voluntari)!

Min. 15: Ocazie pentru Craiova! Găman a trimis o lovitură de cap din careu, iar portarul Rîmniceanu a respins mingea de sub bara transversală.

Min. 11: Cartonaş galben pentru Gabi Tamaş, căpitanul echipei oaspete!

UPDATE 21:30 A început partida din Bănie!

UPDATE 21:00 Iată ce au declarat cei doi antrenori, cu puţin timp înaintea partidei.

Laurenţiu Reghecampf

Liviu Ciobotariu

UPDATE 20:10 Jucătorii Craiovei au ajuns la stadionul 'Ion Oblemenco'.

UPDATE 20:00 Faţă de meciul precedent (1-2 cu FC Botoşani), Laurenţiu Reghecampf a efectuat 5 modificări în primul „11”: au ieşit Lazar, Bălaşa, Marius Constantin, Mateiu şi Baiaram şi au intrat Pigliacelli, Găman, Screciu, Căpăţînă şi Vasile Nicolae Constantin.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20351791/3/vestiar-craiova.jpg


U. Craiova trece printr-o perioadă grea, dar se gândeşte în continuare la titlu. Chiar dacă nu a câştigat în ultimle patru meciuri, echipa vrea să le ia faţa rivalilor de la FCSB şi CFR Cluj în acest sezon. Asta a lăsat de înţeles Reghecampf, după afirmaţia lui Şumudică. Antrenorul ardelenilor a afirmat că echipa sa va lua campionatul şi de această dată.

Lui Reghecampf nu i-a picat bine afirmaţia acestuia, precizând că nu ar trebui să privească adversarii de sus. ”Este bine să creadă că va câştiga titlul, dar nu e un motiv să trateze de sus celelalte echipe. Este stilul lui Şumi, îl ştim, dar până va câştiga campionatul va avea multe meciuri grele.

Pe mine mă interesează cum putem noi să ne redresăm. Este o pată neagră pentru clubul nostru eliminarea din cupele europene”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Declaraţia iniţială, a lui Marius Şumudică:

CFR-ul deranjează. Patru ani să iei campionatul la rând... şi-l luăm şi pe al cincilea. Ţineţi minte ce vă spun. Vă promit acum! Deci CFR ia campionatul şi anul ăsta, şi-l vom lua la pas.

Mai vorbim, o să vedeţi că luăm şi campionatul”.

Etapa trecută de campionat, Universitatea Craiova a pierdut acasă cu FC Botoşani, cu 1-2, în timp ce FC Voluntari a trecut de FC U Craiova cu 2-1.

Ultima partidă directă dintre cele două s-a terminat la egalitate, în Bănie.

Echipele probabile:

  • U. Craiova: Lazar – Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Vînă – Gustavo, Koljic, Baiaram
  • FC Voluntari: Rîmniceanu – Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag – Ilie, Raţă, Roşu – Fulop, Nemec, Lopes.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele