Ultima oră
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia
Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului
Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor

VIDEO | Villarreal a produs marea surpriză şi s-a calificat în sferturi după ce a spulberat-o pe Juventus! Chelsea s-a impus şi în retur cu Lille

Champions League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20636779/3/profimedia-0671272638.jpg

Villarreal şi Chelsea au completat în această seară tabloul echipelor calificate în sferturile Champions League. Duelurile au fost transmise în direct pe posturile Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro

  • Bayern, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Real Madrid, Chelsea, Villarreal şi Liverpool sunt echipele care s-au calificat mai departe în Champions League.

Villarreal a reuşit o surpriză de proporţii şi a eliminat-o pe Juventus Torino, cu un neverosimil 3-0. În tur scorul a fost 1-1. 

Golurile spaniolilor au venit pe finalul meciului. Moreno a fost cel care a dat prima lovitură, în minutul 77, din penalty. Pau Torres a punctat în minutul 85, iar Danjuma a închis tabela în minutul 90+1 şi a consemant o eliminare ruşinoasă pentru „Bătrâna Doamnă”. 

Pentru Chelsea calificarea a fost una destul de uşoară, pentru că a mers la Lille cu siguranţa rezultatului din tur, 2-0. Chiar şi aşa, englezii, sub presiunea problemelor uriaşe de la club, au învins 2-1.

 

Pulisic şi Azpiliecuta au fost cei care au înscris pentru londonezi, în 45+3, respectiv 72. Scorul a fost deschis de francezi, prin Yilmaz, care a transformat o lovitură de pedeapsă. 

Juventus – Villarreal (1-1 în tur) 0-3 

Final de meci.

Min. 90+1: GOOOL Villarreal! Danjuma a transformat fără probleme al doilea penalty primit de spanioli.

Min. 85: GOOOL Villarreal! Pau Torres a apărut de nicăieri la o centrare şi a trimis mingea direct în plasă. Nimeni nu era lângă el să-l incomodeze!

Min. 77: GOOOL Villarreal! Gerard Moreno abia a intrat în teren şi a deschis scorul pentru „Submarinul galben”, după ce a transformat aproape perfect o lovitură de pedeapsă. Italienii au mari probleme în ceea ce priveşte calificarea.

Min. 58: Ocazie Juve! Rabiot a prins un şut foarte puternic, dar distanţa a fost prea mare pentru a-l surprinde pe portar.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 35: Ocazie uriaşă Juve! Portarul Rulli reuşeşte din nou o intervenţie fabuloasă. Vlahovic nu a putut să-l învingă din câţiva metri.

Min. 22: Ocazie importantă Villarreal! Lo Celso trece foarte aprope de gol! A trimis un şut foarte bun, care s-a oprit în plasa laterală. Comentatorul a crezut că este gol.

Min. 20: Ocazie mare Juve! Tânărul Vlahovic prinde un şut foarte bun, dar Rulli este din nou la post şi scoate excepţional.

Min. 11: Ocazie uriaşă Juve! Rulli a avut un reflex de senzaţie la lovitura de cap a lui Morata, expediată din doar câţiva metri. Cuadrado a fost autorul unei centrării excelente.

Minutul 1: A început partida!

Echipe de start:

  • Juventus: Szczesny - Danilo, Rugani, De Ligt, De Sciglio - Cuadrado, Locatelli, Arthur, Rabiot - Morata, Vlahović

  • Villarreal: Rulli - Aurier, Albiol, Pau Torres, Estupinan - Pino, Parejo, Capoue, Trigueros - Danjuma, Lo Celso

După un 1-1 în tur, Juventus şi Villarreal se întâlnesc pentru a da bătălia finală pentru calificarea în sferturile competiţiei. Dubla se va decide la Torino, pe stadionul Allianz. 

Bianconerii au ceva probleme de efectiv pentru întâlnirea cu „Submarinul galben”. Denis Zakaria s-a accidentat în tur şi este incert, iar McKennie şi Chiesa sunt accidentaţi. Dybala şi Chiellini sunt incerţi, dar există o şansă mare ca Allegri să se poată baza pe ei. Există îngrijorări şi în privinţa lui Bonucci. 

Din lotul spaniolilor vor lipsi Ruben Pena, Paco Alcacer şi Alberto Moreno. 

 

Lille – Chelsea (0-2 în tur) 1-2

Final de meci.

Min. 72: GOOOL Chelsea! Acţiunea englezilor l-a găsit la bara a doua pe Azpilicueta, care i-a luat faţa adversarului său şi a trimis cu ceva noroc în poartă, lovitura fiind dată cu genunchiul din viteză.

Min. 51: Ocazie Lille! Yilmaz trece pe lângă gol cu o lovitură de cap.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 45+3: GOOOL Chelsea! Pulisic a fost servit perfect pe poziţie viitoare şi a restabilit egalitatea la ultima fază a primei reprize.

Min. 38: GOOOL Lille! Yilmaz l-a învins pe Mendy din penalty şi a deschis scorul! Jorginho a făcut henţul pentru care s-a acordat 11 metri.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Lille: Jardim – Fonte, Botman,  Djalo - Celik, Bamba, Xeka, Andre, Gudmundsson - Yilmaz, David
  • Rezerve: Grbic, Raux, Ben Arfa, Lihadji, Gomes, Weah, Zhegrova, Onana, Bradaric
  • Chelsea: Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rudiger - Azpilicueta, Kante, Jorginho, Kovacic, Alonso – Pulisic, Havertz
  • Rezerve: Kepa, Bettinelli, Lukaku, Werner, Loftus-Cheek, Chalobah, Mount, Ziyech, Kenedy, Sarr, Vale

Chelsea a obţinut o victorie uşoară în faţa campioanei Franţei, Lille, în manşa tur, scor 2-0. Însă de atunci, un nor negru s-a abătut asupra londonezilor.

În acest moment, lucrurile sunt foarte tulburi pe Stamford Bridge, după ce Guvernul Britanic a impus o serie de sancţiuni foarte dure oligarhului rus Roman Abramovici, care este patronul lui Chelsea. Clubul are probleme financiare mari şi analiştii englezi afirmă că s-ar putea ajunge la faliment în câteva luni. 

Lille ocupă abia locul 6 în Ligue 1, în timp ce Chelsea are victorii pe linie în Premier League şi ocupă locul 3. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri