Ultima oră
Talpan, veste "bombă" despre dreptul de promovare! "Comandantul clubului este în concediu" | VIDEO EXCLUSIV Talpan, veste "bombă" despre dreptul de promovare! "Comandantul clubului este în concediu" | VIDEO EXCLUSIV
Peluza Cătălin Hîldan, contrazisă de Andrei Nicolescu! Câte bilete s-au vândut pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda | VIDEO EXCLUSIV Peluza Cătălin Hîldan, contrazisă de Andrei Nicolescu! Câte bilete s-au vândut pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda | VIDEO EXCLUSIV
Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin
Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League

Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League
Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”

Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”
VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec

VIDEO |VINICIUS, DECISIV PENTRU VICTORIA CFR-ULUI ÎN DERBY-UL CU FCSB. ECHIPA LUI BECALI NU A ŞUTAT PE POARTĂ

Video Publicat pe 2 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19270990/1/cfr-sarbatoare.jpg

CFR Cluj a câştigat italieneşte, 1-0 cu FCSB, în derby-ul Ligii 1, în direct pe Look Plus. A fost şi victoria „vulpoiului” Dan Petrescu în faţa „începătorului” Bogdan Argeş Vintilă, într-un meci controlat tactic de ardeleni. De cealaltă parte, FCSB nu putea emite pretenţii în condiţiile în care nu a trimis nici măcar o dată pe poarta adversarilor.

Campionii au solicitat penalty în minutul 3, când puştiul Itu s-a prăbuşit în careu după un duel cu Oaidă, însă centralul Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue. Şi tot CFR Cluj a ratat prima ocazie imensă, în minutul 21, când Costache a reluat cu capul o centrare primită de la Burcă, iar mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Bălgrădean.

FCSB a răspuns prin Coman, al cărui şut a fost respins in extremis de către Vinicius, în minutul 34. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel că tabela a rămas neschimbată, 0-0, după primele 45 de minute.

În minutul 58, Djokovic a trecut pe lângă gol, pentru ca trei minute mai târziu să vină rândul oaspeţilor, însă Moruţan nu a nimerit poarta dintr-o poziţie ideală. Replica CFR-ului a venit imediat, însă Bălgrădean şi-a salvat echipa la şutul violent trimis de Bordeianu.

FCSB a rămas în inferioritate din minutul 77, când Nedelcu l-a expus pe Planic, iar sârbul a fost nevoit să-l oprească prin fault pe Deac, care plecase spre poarta lui Bălgrădean. Lovitura liberă de la marginea careului a fost exacutată de acelaşi Deac, zidul oaspeţilor a respins, dar mingea i-a venit lui Vinicius, iar brazilianul a marcat unicul gol al partidei, cu un şut de excepţie.

Până la final nu s-a mai întâmplat absolut nimic, astfel că CFR Cluj obţine 3 puncte mari şi ajunge la un total de 47 de puncte. În acest moment, „vişiniii” se află la 7 lungimi în faţa echipei de pe locul secund, Universitatea Craiova. De cealaltă parte, FCSB rămâne a patra în clasament şi are 39 de puncte, dar şi un meci mai puţin disputat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele