Ultima oră
Muzeu dedicat marelui campion Ivan Patzaichin, inaugurat în Mila 23 Muzeu dedicat marelui campion Ivan Patzaichin, inaugurat în Mila 23
Alexandru Creţu a semnat! Lovitura zilei în Superliga. ”A avut oferte de la două echipe din România” Alexandru Creţu a semnat! Lovitura zilei în Superliga. ”A avut oferte de la două echipe din România”
OFICIAL | Francesco Farioli este antrenorul lui Ajax Amsterdam OFICIAL | Francesco Farioli este antrenorul lui Ajax Amsterdam
FCSB a avut concurenţă pentru Daniel Popa. Unde a fost dorit atacantul FCSB a avut concurenţă pentru Daniel Popa. Unde a fost dorit atacantul
Superb! Cum a reacţionat Corvinul după ce a primit undă verde de la UEFA: ”Un oraş, o comunitate, o echipă”

Superb! Cum a reacţionat Corvinul după ce a primit undă verde de la UEFA: ”Un oraş, o comunitate, o echipă”
VIDEO | E din nou sărbătoare pe Someş! UBT Cluj, campioană la baschet pentru a patra oară la rând VIDEO | E din nou sărbătoare pe Someş! UBT Cluj, campioană la baschet pentru a patra oară la rând

VIDEO | Vlad Achim, reacţie foarte dură cu privire la arbitrajul jocului cu Rapid. ”Arbitrul s-a chinuit să îi aducă peste noi”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21466546/2/achim.jpg

Rapid Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 21-a. Oaspeţii au condus cu 3-1 până pe final.

Giuleştenii au revenit, atunci când un henţ în careu al lui Lacroix a fost analizat de VAR timp de aproape şase minute. Horaţiu Feşnic a dictat penalty şi Rrahmani a marcat de la punctul cu var, în minutul 76.

Decizia a generat furie în tabăra oltenilor, iar Vlad Achim a criticat dur maniera de arbitraj, la flash-interviuri.

”Au fost faulturi neacordate pentru noi, faulturi acordate pentru ei. O disperare să-i aducă peste noi ce n-am văzut. Decizia de a acorda penalty (n.r. în minutul 75 pentru Rapid) a fost una incorectă. S-a văzut cum avea mâna depărtată (n.r. Lacroix) şi când l-a atins pe mână deja o apropiase de corp. 

A mai fost lovitura liberă dinainte care, de fapt, nu a fost. E greu să joci aici cu această presiune, cu asemenea arbitraj. Am simţit asta din teren”, a răbufnit mijlocaşul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri