Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO | West Ham - Chelsea 3-1. ”Ciocănarii” s-au impus în derby-ul londonez! Debut groaznic pentru cel mai scump jucător din istoria Premier League

Premier League Publicat pe 20 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21290141/6/profimedia-0798765281.jpg

West Ham United a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Chelsea Londra, într-un meci din etapa a doua din Premier League.

  • Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet

West Ham a deschis scorul în minutul 7, prin Nayef Aguerd, din pasa lui James Ward-Prowse, iar Carney Chukwuemeka a egalat situaţia pe tabelă în minutul 28. Gazdele au preluat conducerea în minutul 53, după golul lui Michail Antonio, din pasa aceluiaşi Ward-Prowse, însă Chelsea nu a mai avut puterea să revină şi Lucas Paqueta a stabilit scorul final în minutul 90+5.

Într-un alt meci disputat duminică, în etapa a doua, Aston Villa a dispus cu 4-0 de Everton. Golurile au fost înscrise de John McGinn (min. 18), Douglas Luiz (min. 24), Leon Bailey (min. 51) şi Jhon Duran (min. 75).

West Ham - Chelsea 3-1 (Aguerd N. 7', Antonio M. 54', Paqueta L. 90+5' / Chukwuemeka C. 28')

Echipele de start:

  • West Ham (4-2-3-1): Areola - Coufal, Zouma, Augerd, Emerson - Souček, Ward-Prowse - Bowen, Benrahma, Paqueta - Antonio
  • Chelsea (3-5-2): Sanchez- Disasi, Silva, Colwill - Gusto, Gallagher, Fernandez, Childwell - Chukwuemeka, Jackson, Sterling

Min. 90+7: Final de meci! 

Min. 90+5: GOOOL marcat de West Ham! Caicedo are un debut groaznic şi face un penalty pentru West Ham, iar Paqueta îl transformă fără emoţii.

Min. 68: Cartonaş roşu văzut de Aguerd! Fundaşul central are o intervenţie imprudentă şi îl faultează pe Jackson, el mai avea un galben şi l-a încasat pe al doilea.

Min. 53: GOOOL marcat de West Ham! Ward-Prowse a trimis din prima pentru Antonio, iar atacantul a luat acţiunea pe cont propri şi înscris cu un şut superb.

Min. 45+10: Final de primă repriză! 

Min. 42: Penalty ratat de Chelsea! Sterling a intrat în careu, iar Soucek l-a faultat clar. Enzo Fernandez îşi asumă responsabilitatea de a executa, dar Areola ghiceşte colţul şi apără.

Min. 37: Ocazie mare pentru West Ham! Paqueta a preluat superb şi a trimis periculos din interiorul careului, dar mingea s-a dus puţin pe lângă poartă.

Min. 28: GOOOL marcat de Chelsea! Mingea a ajuns cu şansă la Chukwuemeka, iar englezul a marcat golul egalizator.

Min. 7: GOOOL marcat de West Ham! Ward-Prowse a executat excelent un corner de partea dreaptă, iar Aguerd a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Min. 1: A început partida! 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele