Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”
E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB” E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB”
VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova
VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit” VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit”
VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute

VIDEO ǀ Williams a produs surpriza în antrenamentele de la Silverstone. Max Verstappen, cel mai rapid

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21249796/1/williams.jpg

Max Verstappen a fost cel mai rapid la capătul celor două sesiuni de antrenamente, din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii la Formula 1, ce are loc pe traseul de la Silverstone.

Campionul en-titre a fost cu doar 0.022 secunde mai rapid decât Carlos Sainz de la Ferrari. Williams a produs surpriza pe traseul de acasă. Alexander Albon a fost al treilea, iar Logan Sargeant a ocupat un surprinzător loc 5.

În clasamentul constructorilor, Williams este pe locul 9, penultimul, cu doar 7 puncte marcate. Mai rău stau doar cei de la Alpha Tauri, ce au numai 2 puncte.

Max Verstappen se plânge că 24 de curse pe an sunt prea multe în Formula 1: ”Trebuie să facem faţă”

Max Verstappen (Red Bull Racing), dublu campion mondial de Formula 1, a făcut să apară noi îndoieli cu privire la cât timp ar putea rămâne el în acest sport, afirmând că mărirea calendarului la un număr record de 24 de curse "cu siguranţă nu ajută", informează Reuters.

Formula 1 a publicat miercuri calendarul de 24 de curse pentru 2024, sezon care se va desfăşura de la începutul lunii martie până în decembrie şi se va încheia cu trei curse în weekenduri consecutive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele