Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO | Zeljlo Kopic îi linişteşte pe fani. ”Mai facem transferuri până la finalul perioadei de mercato”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21467352/1/acs-petrolul-52-ploiesti-sc-dinamo-1948-bucuresti-superliga-superbet-20-01-2024-1.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic.

Antrenorul lui Dinamo, Zeljlo Kopic a identificat mai multe aspecte în jocul echipei sale şi a anunţat că cel mai probabil campania de transferuri nu s-a terminat.

 

”A fost un meci echilibrat, de luptă, dar am fost buni în a doua şi a treia treime. Jucătorii dau tot, nu mă pot plânge. Au avut intensitate. Am avut ceva control al meciului, în unele momente. Ne-am descurcat bine în prima repriză, am fost solizi. Trebuie să găsim soluţii să jucăm mai bine.
Am jucat cu Irimia pentru că eu cred în el, e jucător de viitor. Pavicic s-a adaptat deja, sper ca Velkovski să fie pregătit pentru meciul următor, să rezolvăm problema cu actele. Sper să mai facem transferuri până la finalul perioadei de mercato.

Nu e vorba numai de ce facem noi, e vorba şi de jucători. Suntem unde suntem, nu avem să să facem. Nu e uşor, dar dăm totul, jucătorii se antrenează intens. Pe Irimia l-am băgat pentru că am vrut să îi dau o şansă, e un jucător de viitor”
, a explicat Kopic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele