Ultima oră
Viorel Hizo a prefaţat finala Cupei României. "Sibiul merită" Viorel Hizo a prefaţat finala Cupei României. "Sibiul merită"
Surprinzător! Cine a plătit pentru petrecerea de titlu a celor de la FCSB. Gigi Becali nu s-a implicat Surprinzător! Cine a plătit pentru petrecerea de titlu a celor de la FCSB. Gigi Becali nu s-a implicat
Denis Ciobotariu ar putea pleca de la Sepsi. E dorit de altă formaţie din Superliga Denis Ciobotariu ar putea pleca de la Sepsi. E dorit de altă formaţie din Superliga
“În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”. Accidentare gravă suferită de Iustin Răducan “În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”. Accidentare gravă suferită de Iustin Răducan
Universitatea Cluj a câştigat Cupa de Tineret Universitatea Cluj a câştigat Cupa de Tineret
Gabriela Ruse, calificare în optimi la Trophee Clarins
Gabriela Ruse, calificare în optimi la Trophee Clarins

VIDEO | Zi specială pentru Gică Hagi! ”Regele” a bifat meciul 300 ca antrenor în prima ligă

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21065652/1/hagi-300.png

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc duminică, de la ora 16:30, şi va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro.

Partida are o însemnătate specială pentru Gică Hagi. ”Regele” bifează partida cu numărul 300 în prima ligă din România ca antrenor. Oficialii celor de la Farul i-au pregătit o ceremonie înainte de fluierul de start.

Hagi a primit un tricou special şi un buchet de flori, pe care l-a refuzat.

Farul Constanţa este lider în Superligă. Echipa lui Gică Hagi a acumulat 32 de puncte şi este la egalitate cu cu CFR. Sepsi pare cel mai uşor adversar din play-off, iar Gică Hagi va încerca să acumuleze cele 3 puncte. 

În tabăra opusă, Sepsi s-a calificat ”pe ultima sută de metri” în play-off. Echipa lui Cristiano Bergodi a câştigat cu 4-0 în faţa celor de la FC U Craiova 1948.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele