Ultima oră
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport
Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA

Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21573034/1/cso-vol.jpg

Volei Alba Blaj a fost învinsă vineri, pe teren propriu, de formaţia CSO Voluntari, scor 3-1, şi în al treilea meci al finalei Diviziei A, din cinci programate. CSO Voluntari cucereşte primul titlu naţional din istoria sa.

Scorul pe seturi a fost 19-25, 25-22, 25-19, 25-17.

În primele două meciuri ale finalei, CSO Voluntari a câştigat cu 3-1 şi 3-2, astfel că obţine titlul naţional în trei partide.

Pentru medaliile de bronz luptă Rapid Bucureşti - CSM Târgovişte (3-1 şi 2-3 în primele meciuri). Partidele 3 şi 4 sunt programate sâmbătă şi duminică, la Târgovişte.

În semifinale, CSO Voluntari a trecut de CSM Târgovişte (dublu 3-1), iar Volei Alba Blaj de Rapid Bucureşti (3-0 şi 3-1).

În 2023, Volei Alba Blaj a cucerit al 7-lea titlu naţional din propriul palmares, după victoria în trei partide din finala cu CSM Târgovişte. La rândul său, CSO Voluntari a jucat în premieră în finala Diviziei A.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele