Ultima oră
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Grozav deschide scorul din penalty VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Grozav deschide scorul din penalty
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă

WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21571590/1/wada.jpg

Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a numit joi un procuror independent pentru a reanaliza cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021, relatează AFP.

Procurorul independent va examina modul în care a fost gestionat cazul, cu trei luni înainte de Jocurile Olimpice de la Paris.

În acelaşi timp, agenţia va lansa "în scurt timp" un audit de conformitate în China pentru "a evalua stadiul actual al programului său antidoping", a adăugat WADA.

"Integritatea şi reputaţia WADA sunt atacate", a afirmat preşedintele organizaţiei, Witold Banka. "Continuăm să respingem acuzaţiile false şi suntem încântaţi să putem încredinţa aceste probleme unui procuror experimentat, respectat şi independent", a adăugat el.

Decizia de numire a lui Eric Cottier, un procuror elveţian, a fost luată în unanimitate de Comitetul Executiv, care s-a reunit virtual joi.

O anchetă a postului public german ARD şi a New York Times a arătat recent că 23 de sportivi chinezi, printre care mai mulţi campioni olimpici la Tokyo, au fost depistaţi pozitiv la începutul anului 2021 fără a fi sancţionaţi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele