Ultima oră
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului

Weekend plin de adrenalina la Trofeul Audi Braşov: Dominic Marcu şi Tesla prezenţi la Start

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21345671/1/marcu.jpg

Într-un cadru pitoresc şi un peisaj de poveste, în acest weekend se desfăşoară una dintre cele mai aşteptate etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Masters, Trofeul Audi Braşov. Cu o tradiţie deosebită, acest eveniment inspiră şi reuneşte iubitorii de motorsport din întreaga ţară.

Desfăşurată în Braşov, pe drumul ce leagă oraşul de Poiana Braşov, această etapă este una dintre cele mai spectaculoase şi oferă ocazia de a vedea în acţiune numeroşi participanţi. Spectatorii sunt bineveniţi să urmărească această competiţie captivantă, cunoscută pentru traseul său dificil şi peisajele uluitoare.

Unul dintre protagoniştii evenimentului este pilotul Dominic Marcu. El concurează la volanul unei maşini electrice Tesla Model 3 Performance. Dominic a adus în atenţie importanţa motorsportului electric şi a demonstrat că aceste maşini pot oferi experienţe la fel de palpitante ca cele cu combustie internă.

În cadrul unui interviu în exclusivitate, Dominic Marcu a declarant că "Fiecare etapă reprezintă o provocare nouă şi o oportunitate de a demonstra că maşinile electrice pot concura cu succes în lumea motorsportului. Sunt extrem de recunoscător pentru susţinerea fanilor mei, care mă motivează în fiecare etapă şi sunt alături de mine în această călătorie."

Prima Sport va transmite evenimentul în direct la televizor, iar pe canalul de Youtube al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, puteţi urmări live streaming-ul cursei pentru a fi conectaţi la fiecare moment al acţiunii.

Călătoria lui Dominic în motorsportul electric nu ar fi fost posibilă fără susţinerea fanilor dedicaţi şi a partenerilor care împărtăşesc pasiunea pentru inovaţie şi sustenabilitate.

Participarea sa este datorată partenerilor E.ON, George - primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro şi Plus Autotrade, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele