Ultima oră
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători
Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start

NEWS ALERT | Trei jucători au fost excluşi din lotul Rapidului

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21559733/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024.jpg

Rapid o întâlneşte pe Sepsi, astăzi, de la 20:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

După ce Dan Şucu a anunţat că mai mulţi jucători vor pleca la vară, iar Victor Angelescu a declarat că va lua măsuri dure în privinţa unor fotbalişti, Cristiano Bergodi a trecut acum la fapte.

Alexandru Albu, Damjan Djokovic şi Jayson Papeau nu au fost trecuţi de antrenor pe foaia de joc pentru meciul cu Sepsi.

Schimbare masivă de lot în Giuleşti

Deşi croatul Djokovic mai are contract cu giuleştenii până în vara anului 2025, se pare că şefii clubului vor rezilia înţelegerea la finalul actualei ediţii de campionat din cauza evoluţiilor slabe. De partea cealaltă, Albu mai are contract până în vara acestui an, iar conducerea a luat decizia de a se despărţi de acesta.

Pe lângă cei doi, alţi 3 fotbalişti vor încheia înţelegerile cu Rapid. Conform 1923.ro, Dragoş Grigore, Jakub Hromada şi Cătălin Cîrjan vor părăsi Giuleştiul la finalul acestui sezon.

Dragoş Grigore se află în aceeşi situaţie cu Albu, iar Jakub Hromada, împrumutat de la Slavia Praga, şi Cătălin Cîrjan, adus şi el sub formă de împrumut de la Arsenal, nu au confirmat în tricoul alb-vişiniu şi vor pleca la vară.

Acum, Jayson Papeau este ultimul jucător care se pare că va părăsi Giuleştiul, având în vedere decizia lui Bergodi de dinaintea meciului cu Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele