Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!
FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo

Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21569416/1/fc-botosani-dinamo-biucuresti-superliga-superbet-play-out-23-04-2024-1.jpg

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, marţi seară.

La scorul de 1-1, Abdallah a avut o intrare horror cu talpa pe capul lui Benzar. Dinamovistul a fost eliminat, iar jucătorul moldovenilor a avut nevoie de ambulanţă, pentru a fi scos de pe teren.

Acum, Romario Benzar a avut o primă reacţie după incident. Fotbalistul moldovenilor a dezvăluit că arbitrul Găman a vrut iniţial să îi dea doar galben lui Abdallah!

”Acum sunt bine. A fost vorba de o tăietură de 5 centimetri pe cap şi o gaură destul de adâncă. Aia era, de fapt, problema. Dar am trecut prin nişte investigaţii şi totul e în regulă. Mi-au făcut anestezie şi m-au cusut. Am plecat apoi acasă. M-am mai întors miercuri dimineaţa doar să-mi schimbe bandajul.

A fost o minge în aer, am sărit la duel şi am simţit imediat cum mi s-au înfipt în cap crampoanele lui Abdallah. Şi imediat o durere foarte, foarte mare! M-am speriat îngrozitor. Găman venise acolo să dea doar galben, dar când a văzut sângele s-a sucit.

Aşa mi-au zis colegii. Le spunea că nu a fost un contact de roşu! A schimbat doar când a remarcat consecinţele atacului.

Pauză minimum zece zile şi apoi o nouă evaluare. Dacă ar fi după mine, aş intra direct la următorul meci, dar nu se poate. E prea riscant. Sper să mai prind ultimele partide, să-mi ajut echipa să se salveze de la retrogradare”, a declarat Romario Benzar pentru sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele