Ultima oră
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”

Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21568375/1/rico.jpg

Paris Saint-Germain a anunţat, în raportul său medical, că Sergio Rico "va fi supus astăzi unor examene medicale obligatorii înainte de a reveni la club". La mai puţin de un an de la gravul său accident de călărie, portarul spaniol este aproape de a-şi atinge obiectivul pe care şi l-a propus atunci când s-a trezit din comă.

La aproape un an de la gravul accident de călărie care l-a lăsat în comă timp de mai multe luni, portarul echipei Paris Saint-Germain, Sergio Rico, vede luminiţa de la capătul tunelului. După cum a relatat rmc sport.fr la începutul acestei luni, portarul spaniol a făcut progrese semnificative şi a obţinut undă verde din partea medicilor săi pentru a relua antrenamentele cu clubul său.

Marţi, Paris Saint-Germain a anunţat în raportul său medical că jucătorul "va fi supus astăzi unor examene medicale obligatorii înainte de a relua antrenamentele la club".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri