Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Adi Mutu nu a mai suportat! Antrenorul a demisionat de la CFR: ”Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui. Eu am o altă mentalitate, una de învingător!”

CFR Cluj Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21546316/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024-1.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67, Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap în ultimul minut, 90+2.

La conferinţa de presă, Adi Mutu a fost foarte supărat. Antrenorul a anunţat că se va gândi şi va lua o decizie în această dimineaţă. 

Miercuri dimineaţa, antrenorul a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Mutu susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

”Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui. Eu am o altă mentalitate, una de învingător!”

”Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilinţă. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aştept s-o aprobe şi domnul Varga şi ne strângem mâinile.

A fost o umilinţă prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur şi simplu nu pot să trec”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele