Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21569577/1/maxresdefault-11.jpg

Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgenţă, în noaptea de sâmbătă sper duminică, după ce a luat mai multe pastile.

Fiul finanţatorului de la FCU Craiova a stat în comă 10 ore şi a fost la un pas de moarte.

În ultimele zile s-a vehiculat că Adrian Mititelu Jr. a împrumutat sume mari de bani de la un cămătar de temut din Craiova, iar ulterior ar fi pierdut banii la cazino. Acest lucru l-au împins pe fiul finanţatorului să cadă în patima antidepresivelor.

Mititelu Jr. a vizionat meciul dintre FCU Craiova şi Dinamo, disputat sâmbătă, la el în apartament şi a luat o sumedenie de pastile în momentul în care formaţia din Bănie era condusă.

După finalul meciului, Mititelu Jr. a început să se simtă rău, iar în jurul orei 21:00 l-a sunat pe tatăl său, dar şi pe un apropiat, spunându-le că se simte rău. De asemenea, acesta a sunat şi la 112.

Medicii au ajuns de urgenţă la apartamentul său şi a fost intubat. Din fericire, Adrian Mititelu Jr. şi-a revenit între timp şi le-a mulţumit medicilor că l-au salvat.

Acum, fiul finanţatorului formaţiei FCU Craiova a fost internat din nou! Mititelu Jr. a ajuns de la Floreasca la Spitalul de Psihiatrie ”Prof. Dr. Alexandru Obregia”. Conform Cancan, acesta a fost supus unei evaluri, iar rezultatele au fost bune.

Totuşi, Mititelu Jr. va rămâne internat, la aşa zisul ”Spital 9”, pentru câteva zile. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele