Ultima oră
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste
"U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale "U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern

Alexandru Creţu e istorie la FCSB! Becali: "Nu mai face parte din lot"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 23 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20370815/1/rps0024.jpg

Cariera lui Alexandru Creţu la FCSB a durat mai puţin de două luni. Fundaşul în vârstă de 29 de ani a fost eliminat din lot de către Gigi Becali.

La începutul lunii iulie, Alexandru Creţu a semnat un contract cu FCSB valabil până în vara anului 2024. Acum, Gigi Becali vrea să rezilieze înţelegerea.

Alexandru Creţu a venit liber de contract de la echipa slovenă Maribor şi a prins 7 meciuri pentru FCSB (cinci în campionat şi două în preliminariile Conference League).

Deşi noul antrenor Edi Iordănescu voia să-l folosească pe Creţu, Gigi Becali a anunţat că decizia lui este definitivă, iar despărţirea de fundaş este iminentă.

"Creţu nu mai face parte din lotul nostru, la revedere! Dar Edi face ce vrea la echipă, nu mă mai interesează. La meciuri nu merg. Mi-am dat seama că am greşit în timpul ăsta", a spus Gigi Becali la DigiSport.

FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, în direct pe Look Sport+, în etapa a şasea din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele