Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Alexandru Maxim, la înălţime în Cupa Turciei! Gol şi assist pentru român. Gaziantep s-a calificat în optimi

Superlig Publicat pe 22 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20960072/1/fb-gaziantep-fk.jpg

Fotbalistul echipei Gaziantep FK, Alexandru Maxim, a înscris un gol şi a reuşit un assist la meciul de pe teren propriu cu Boluspor, câştigat cu scorul de 3-1, în 16-imile Cupei Turciei.

Maxim a marcat din penalty în minutul 42 şi în minutul 66 a reuşit un assist la golul lui Ersoy. Gazdele au marcat şi prin Markovic 90‘+3.

Pentru Boluspor a înscris Brgu, în minutul 87.

Alexandru Maxim a evoluat pe toată durata partidei. Integralist a fost şi celălalt român de la Gaziantep, Alin Toşca.

Gaziantep FK s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Turciei. Tragerea la sorţi a acestei faze este programată vineri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele