Ultima oră
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Argentina va juca un amical cu selecţionata din Costa Rica, după ce Nigeria a avut probleme cu vizele pentru SUA

Uncategorized Publicat pe 28 feb 2024
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21507227/2/messi-tw.jpg
Reprezentativa Argentinei va înfrunta Costa Rica într-un meci amical în data de 26 martie, la Los Angeles, după ce Nigeria s-a retras din cauza unor probleme cu vizele, a anunţat marţi Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA), potrivit AFP.
Argentina, care în urma unei polemici legate de Lionel Messi a înlocuit turneul din martie din China cu două amicale în Statele Unite, trebuia iniţial să joace cu El Salvador şi Nigeria.
Însă AFA a precizat că echipa Nigeriei, vicecampioană la ultima ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni, a avut "o problemă administrativă cu vizele" pentru Statele Unite şi nu va putea juca meciul programat în 26 martie la Los Angeles.
În locul Nigeriei, Argentina va înfrunta Costa Rica, antrenată de argentinianul Gustavo Alfaro.
Primul meci amical, împotriva Salvadorului, va avea loc în 22 martie, la Philadelphia.
Starul argentinian Lionel Messi şi clubul său american Inter Miami au provocat furia spectatorilor când câştigătorul Balonului de Aur a lipsit de la un amical împotriva unei echipe locale din Hong Kong, în februarie. Argentinianul a invocat o accidentare.
China a decis apoi să nu găzduiască două dintre meciurile amicale ale Argentinei, unul împotriva Nigeriei la Hangzhou şi celălalt împotriva Coastei de Fildeş la Beijing. Aceste două meciuri au fost înlocuite de două amicale în Statele Unite.
mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele