Ultima oră
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV

Arteta nu trece peste ieşirea lui Aubameyang şi anunţă: ”E abatere de la regulamentul disciplinar. Nu negociem aşa ceva”

Arsenal Publicat pe 12 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/20503880/1/aubameyang.jpg

E scandal la Arsenal, din cauza unei ieşiri a lui Pierre-Emerick Aubameyang. Atacantul a fost scos din lot de antrenorul Mikel Arteta, pentru partida cu Southampton, câştigată de ”tunari” cu 3-0, Totul a plecat după ce africanul a întârziat la pregătire, după o escapadă la Barcelona.

Vârful a decolat în Spania pentru a-şi face un tatuaj, iar pentru că avionul a întârziat la întoarcere, atacantul a ajuns târziu la o şedinţă de pregătire. Pentru că situaţia echipei nu e cea mai bună în Premier League, Arteta nu a trecut peste derapajul lui Aubameyang şi a anunţat:

Din păcate, a avut o abatere de la regulamentul disciplinar. Nu negociem cu regulamentul nostru. Am fost categoric în această privinţă. E o decizie dificilă, pentru că e vorba de căpitanul nostru. Dar când cineva se abate de la regulament, atunci nu iese din echipă.

Nu pot spune ce se întâmplă în vestiar. Vă pot spune motivul, nu pot minţi. Dar nu voi spune cum a încălcat regulamentul”, a anunţat Arteta tăios.

Formaţiile Liverpool şi Chelsea au obţinut victorii în meciurile disputate, sâmbătă, în etapa a XVI-a a campionatului Angliei, iar urmărirea liderului Manchester City continuă.

Rezultate din partidele de sâmbătă:

Arsenal – Southampton 3-0

  • Au marcat: Lacazette '21, Odegaard '27 şi Gabriel '62

Chelsea – Leeds United  3-2

  • Au marcat: Mount '42, Jorginho '58, '90+2 (penalti) / Raphinha '28, Gelhardt '83

Liverpool – Aston Villa  1-0

  • A marcat: Salah '67

Tot sâmbătă se mai joacă meciul Norwich City – Manchester United, iar partidele Burnley – West Ham, Leicester – Newcastle şi Crystal Palace – Everton se vor disputa duminică.

 

Confruntarea Brighton – Tottenham a fost amânată din cauza numărului de cazuri de coronavirus de la oaspeţi.

 

În clasament conduce Manchester City, cu 38 de puncte, urmată în top 3 de Liverpool – 37 de puncte şi Chelsea -36 de puncte.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele