Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Aşteptarea a luat sfârşit. Arda Guler va debuta în scurt timp la Real Madrid

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21443773/1/guler.jpg

Arda Guler a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept în august, după ce s-a accidentat la sfârşitul lunii iulie la un antrenament cu Real Madrid

Jurnaliştii de la AS scriu că Arda Guler va debuta pentru Real Madrid pe 3 ianuarie, în meciul din La Liga contra celor de la Mallorca. Va fi prima partidă a ”galacticilor” în noul an.

Arda Guler (18 ani) va îmbrăca tricoul blanco pentru următoarele şase sezoane, el venind în această vară la gruparea spaniolă. Mijlocaşul turc a refuzat oferte venite de la AC Milan şi Barcelona pentru a se alătura grupării madrilene.

Guler a evoluat la gruparea turcă Fenerbahce începând cu sezonul 2019-2020, iar la naţionala Turciei a adunat patru selecţii şi a marcat un gol până acum.

Arda Guler s-a clasat pe locul 10 într-un top 30 mondial al jucătorilor sub 20 de ani.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele