Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21585926/1/profimedia-0871397291.jpg

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general.

În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

Joselu (34 de ani) a intrat pe teren în minutul 81 şi a reuşit să schimbe soarta calificării, cu două goluri în ultimele minute.

Cei de la Marca scriu că experimentatul atacant va primi un cadou uriaş din partea ”galacticilor”, care vor să îl cumpere de la Espanyol, pentru suma de 1.5 milioane de euro.

  • Joselu va primi un contract valabil pe un sezon.

"Sunt concentrat pe ceea ce s-a întâmplat astăzi şi pe faptul că peste trei săptămâni este o finală. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Vreau să fiu sută la sută pentru restul sezonului", a spus Joselu, pentru Mundo Deportivo, după meciul cu Bayern.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele