Ultima oră
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"
Fanii lui Dinamo pregătesc schimbarea: Gigi Mulţescu, favorit să-i ia locul lui Ionel Gane Fanii lui Dinamo pregătesc schimbarea: Gigi Mulţescu, favorit să-i ia locul lui Ionel Gane

Astra scapă de emoţii. Accidentarea lui David Lazar nu este deloc gravă

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19921238/1/lazar.png

Considerat favorit să-i urmeze lui Ciprian Tătăruşanu în poarta naţionalei României, David Lazar (29 de ani), portarul Astrei, a avut parte, luni seară, de o accidentare foarte urâtă.

După 18 minute scurse din Astra - Craiova, goalkeeper-ul a încercat să degajeze o minge din preajma propriei porţi, dar terenul îngheţat i-a jucat o festă. A lovit în pământ şi, imediat, s-a prăbuşit pe gazon, cerând intervenţia echipei medicale. Staff-ul tehnic a constatat problema, a făcut semn că Lazar trebuie schimbat, iar internaţionalul român a fost scos de pe teren în minutul 26, fiind înlocuit cu tânărul Popa.

Portarul a efectuat un RMN, din care a reieşit că nu are nimic grav, fiind vorba doar de o acumulare de sânge, care se va vindeca prin şedinţe de terapie cu ultrasunete. Lazar ar putea juca în următorul meci de campionat al Astrei, contra celor de la Sepsi, sâmbătă, de la ora 12:30, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Astra Giurgiu

Ultimele articole Toate articolele