Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1, în direct la Prima Sport 1! Ploieştenii trec în avantaj VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1, în direct la Prima Sport 1! Ploieştenii trec în avantaj
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Atletism | Daniela Stanciu s-a calificat în finală la săritura în înălţime, la CE de sală de la Istanbul

Atletism Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21039855/1/ce-atl-ueg.jpg

Atletism | Daniela Stanciu s-a calificat în finală la săritura în înălţime, la CE de sală de la Istanbul

Atleta Daniela Stanciu s-a calificat, joi, în finala probei de săritură în înălţime, la Campionatele Europene de sală, de la Istanbul.

La săritura în înălţime, Daniela Stanciu s-a calificat în finală cu o săritură de 1.91 metri (locul 3), după ce a trecut de 1.76 metri, 1.82 şi 1.87.

La aruncarea greutăţii, Andrei Rareş Toader a fost pe locul 9, primul sub linia calificaţilor, cu 20.15 metri, mai puţin cu doar 5 centimetri decât sportivul de pe locul 8.

Cristian Voicu nu a trecut de calificări la 800 metri (1.49:88 minute) şi nici Cristina Bălan, în aceeaşi probă (2:08.92).

Din delegaţia României mai fac parte sportivii Claudia Bobocea (1.500 m), Lenuţa Simiuc (1.500 m), Alina Rotaru (săritura în lungime), Florentina Iuşco (săritura în lungime), Andreea Taloş (triplusalt), Mihai Sorin Dringo (400 m), Robert Parge (400 m), Alin Ionuţ Anton (60 m garduri), Gabriel Bitan (săritura în lungime), Răzvan Grecu (triplusalt).

La Campionatele Europene din Turcia s-au înscris aproape 600 de atleţi din 47 de ţări.

România nu a mai obţinut medalii la CE de sală din 2015, când Marian Oprea (triplusalt) şi Floretina Marincu (săritura în lungime) au cucerit medaliile de bronz.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele