Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Fosta campioană la atletism Eunice Barber, agresată într-un tren la Paris

Atletism Publicat pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21536809/1/eunice.jpg

Fosta campioană la atletism Eunice Barber, agresată într-un tren la Paris

Dubla campioană mondială de atletism Eunice Barber, câştigătoare la heptatlon în 1999 şi la săritura în lungime în 2003, a suferit leziuni minore la nivelul feţei, luni seară, în urma unei altercaţii cu un alt pasager într-un tren din Paris, a anunţat marţi poliţia franceză, citată de AFP.

Cu puţin înainte de ora 23.00, fostul atletă s-a urcat într-un tren Transilien din Franconville (Val-d'Oise) cu destinaţia Gare du Nord din Paris.

Eunice Barber, în vârstă de 49 de ani, i-a cerut apoi "unui călător beat" să vorbească mai încet la telefon şi a primit în schimb "două lovituri în faţă", având o rană uşoară la "pometele drept", potrivit poliţiei. Ea a depus plângere.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat la sosirea trenului la Gare du Nord, înainte de a fi plasat în custodia poliţiei, a adăugat aceeaşi sursă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele