Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Autocarul naţionalei de tineret a fost implicat într-un accident rutier! Ce au declarat Pancu şi Stoichiţă

România U21 Publicat de Tudor Moisa pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21314237/1/alexi-pitu.jpg

Naţionala U21 a României a suferit un accident rutier în Albania, în drumul spre aeroportul din Tirana, după partida pierdută cu 3-2.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, conform Fanatik.

Mihai Stoichiţă şi Daniel Pancu au oferit detaliile nefericitului eveniment.

"Din fericire, absolut nimeni nu este rănit. Acum sunt informat de către ei. Toată lumea este bine. Erau în drum spre aeroport. Ştiţi, că meciul a fost la Elbasan, la o oră jumătate de Tirana. 

Erau în drum spre aeroport pe autostradă. Erau în autocar. Sunt mai multe maşini implicate. Nu ştiu să dau amănunte. Dar, mă bucur că toată lumea este bine." a declarat Mihai Stoichiţă.

"Două maşini s-au ciocnit în spatele nostru şi a fost o frână bruscă. A fost o frână puternică şi atât. Nu a păţit nimeni nimic. Nu aveam viteză, practic eram la semafor. Toţi suntem bine." a spus Daniel Pancu.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele