Ultima oră
VIDEO | Elche - Barcelona, 0-2. Catalanii urcă pe 3 şi pun presiune pe rivalii de la Real Madrid VIDEO | Elche - Barcelona, 0-2. Catalanii urcă pe 3 şi pun presiune pe rivalii de la Real Madrid
VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi, ACUM pe Look Sport. Valente face 2-0, după o cursă superbă VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi, ACUM pe Look Sport. Valente face 2-0, după o cursă superbă
Viitorul l-a transferat pe Răzvan Grădinaru de la FC Voluntari! Viitorul l-a transferat pe Răzvan Grădinaru de la FC Voluntari!
Tragedie fără margini în Brazilia! Patru fotbalişti ai echipei Palmas FR au murit, după ce avionul s-a prăbuşit. UPDATE: primelele imagini de la locul faptei Tragedie fără margini în Brazilia! Patru fotbalişti ai echipei Palmas FR au murit, după ce avionul s-a prăbuşit. UPDATE: primelele imagini de la locul faptei
VIDEO | Bayern, victorie zdrobitoare în meciul cu Schalke. Bavarezii au umilit ”lanterna roşie” din Bundesliga VIDEO | Bayern, victorie zdrobitoare în meciul cu Schalke. Bavarezii au umilit ”lanterna roşie” din Bundesliga
VIDEO | Înfrângere la zece goluri suferită de Râmnicu Vâlcea în faţa rusoaicelor de la CSKA VIDEO | Înfrângere la zece goluri suferită de Râmnicu Vâlcea în faţa rusoaicelor de la CSKA

”Băgăcean a venit să-mi arunce aşa, trei salarii ca să renunţ, dar era prea târziu”. Un alt angajat de la CFR Cluj aduce acuze grave celor din conducere

Liga I Publicat pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19370056/1/cfr-cluj.jpg

Continuă să vină acuze grave către CFR Cluj. După evenimentele care l-au avut în prim-plan pe Alin Minteuan, acum un alt angajat, Sorin Oncică, a făcut publică o situaţie neplăcută care s-a petrecut la club. Acesta este în continuare antrenor la copii şi juniori, dar nu mai este lăsat să îşi facă munca. Are de primit şi ceva bani.

Nu e o sumă imensă, dar pentru mine contează onoarea. E vorba de respect, nu de bani. Şi am demarat încă un proces, să îmi recuperez salariile inclusiv pe 2020. Am contract pe durată nedeterminată, încă în vigoare, dar nu m-au lăsat să muncesc. Acţionarul principal, Marian Băgăcean, dar şi clubul m-au tratat cu o aroganţă incredibilă! Acum o să plătească mult mai mult!

Şicanele au început imediat după îndepărtarea de la club a socrului meu, preşedintele Iuliu Mureşan. Eram antrenor la juniorii mari. În ianuarie 2019, când nu era activitate la club, m-au trimis în concediu de odihnă, deşi eu nu cerusem asta.

Apoi au început să îmi caute motive, ba că sunt părinţi nemulţumiţi de ce fac eu la antrenamente, ba că nu veneam la club. Îmi făcuseră şi o condică, mă puneau absent retroactiv, din decembrie 2018. M-au chemat şi în comisie disciplinară la club. Domnul Băgăcean a făcut tot ce a putut să mă facă să plec. Aveau nevoie de acordul meu, fiindcă am contract pe durată nedeterminată şi nu poate fi reziliat unilateral.

Au crezut că o să plec cuminte, cum a făcut-o socrul meu. Dar le-am zis că eu n-o să-i las aşa. Acum să plătească, să vadă unde duce lipsa de respect! Între timp îmi luaseră echipa, au pus un alt antrenor şi au lăsat lucrurile aşa. Au crezut că o să cedez şi o să plec aşa, în linişte. Eu tot îi notificam, să îmi dea echipă, să antrenez, că am contract, însă ei o tot lălăiau. Aşa că în martie 2019 am depus memoriu la FFR.

În urmă cu câteva luni, Băgăcean a venit să-mi arunce aşa, trei salarii, ca să renunţ, dar era prea târziu. Zicea că trebuie să aibă grijă de banii clubului. Vă daţi seama, ce cheltuială imensă aveau cu mine! Atâta aroganţă nu am văzut în viaţa mea, e incredibil! Putea să mă cheme, să îmi spună în faţă că trebuie să plec fiindcă sunt ginerele lui Mureşan. Găseam o soluţie amiabilă, dădeau şi ei un salariu-două şi gata. Dar nu aşa!”, a declarat Sorin Oncică pentru gsp.ro.

Situaţia economică la CFR Cluj nu pare a fi atât de bună pe cât se arată la suprafaţă. Din informaţiile date publicităţii de anumiţi oameni din jurul echipei, fotbaliştii nu au mai primit banii din 15 aprilie, când au fost achitate salariile pe luna februarie. Acum, conducătorii ar cere o nouă amânare a plăţii banilor. Să nu se mai acorde nimic până în ziua de 25 iunie!

CFR Cluj a încasat aproximativ 15 milioane de euro de pe urma participării în cupele europene, dar se pare că pandemia a lovit serios campioana. Deşi făcea parte din rândul echipelor care au anunţat că nu reduc salariile angajaţilor pe timpul suspendării Ligii 1, alături de Universitatea Craiova şi Academica Clinceni, se pare că ardelenii nu au o situaţie foarte bună.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele