Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Bănel Nicoliţă, dezvăluire emoţionantă pentru fanii „roş-albaştri”: „M-au căutat Mircea şi Răzvan Lucescu. Dar am ales echipa pe care o iubeam”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20520731/1/nicolita.jpg

Bănel Nicoliţă a sosit la FCSB în 2005, unde a evoluat până în 2011. Acolo a devenit un fotbalist consacrat şi a cunoscut cele mai mari performanţe din cariera sa de fotbalist. 

Într-un interviu recent, Nicoliţă a dezvăluit că cei de la Rapid au vrut să-l „fure”, dar a ales cu inima. Inclusiv Mircea Lucescu a intervenit pentru a-l convinge.

„Vă spun acum o chestie în premieră absolută! Cu vreo săptămână înainte să semnez cu Steaua (n.r. FCSB), m-a sunat Răzvan Lucescu pe la miezul nopţii să mă atragă spre Rapid, unde era antrenor. Imediat după aceea m-a căutat şi nea Mircea Lucescu, încercând să mă convingă să merg în Giuleşti şi să lucrez cu Răzvan.  

La ora aia nu ştiam încă nimic de oferta Stelei, pentru că legătura cu clubul o ţinea turcul, Tekynalp, şi-mi zicea să mai aşteptăm, să nu ne grăbim. Fiind însă un stelist înfocat, am refuzat oferta Rapidului. Nu mă lăsa inima să merg acolo. Iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung până la urmă la echipa pe care o iubeam”, a spus Nicoliţă, pentru Playsport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele