Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Barcelona şi Manchester City pregătesc două schimburi de jucători

Barcelona Publicat pe 13 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20244186/1/barcelona-123.jpg

Barcelona pare că vrea să îşi facă echipa pentru sezonul următor pe ”scheletul” lui Manchester City. După ce i-au luat pe Eric Garcia şi Sergio Aguero, catalanii vor acum alţi doi fotbalişti de la ”cetăţeni”, iar în calcule sunt luate chiar două schimburi de jucători, după cum se arată în presa din Spania şi Anglia.

Barcelona îi vrea pe fundaşul Joao Cancelo şi pe mijlocaşul Bernardo Silva şi îi oferă la schimb pe mijlocaşii Sergi Roberto şi Ousmane Dembele. Jurnalistul Duncan Castles, de la Sunday Times, a înaintat ipoteza în presa internaţională, după care informaţia a fost luată şi de alte mari agenţii de presă.

Barcelona pregăteşte şi primele debarcări în această vară, după primele noutăţi, Eric Garcia şi Sergio Aguero. Cei mai importaţi jucători puşi pe lista neagră de conducere sunt doi fundaşi, Samuel Umtiti (27 de ani) şi Clement Lenglet (25 de ani). În privinţa primului, în mare măsură debarcarea lui a fost programată din pricina faptului că nu a dat un randament deloc bun în ultima perioadă, dar şi pentru că are un slariu foarte mare.

Conforma presei din Spania, conducerea nu e dispusă să-l mai plătească pe Samuel Umtiti cu 12 milioane de euro pe an. Atât de dezamăgiţi sunt conducătorii de el, încât îl dau pentru numai 10 milioane de euro.

Lenglet a fost chiar ameninţat de Barcelona. Ori pleacă, ori va fi trimis să se antreneze cu echipa a doua. O decizie incredibilă pentru un club de importanţa catalanilor.

Umtiti a venit la Barcelona pentru 25 de milioane de euro. A fost adus de la Lyon, în vara lui 2016. Sezonul trecut, francezul a prins numai 16 meciuri.

De partea cealaltă, Lenglet a ajuns la Barcelona în 2018, de la Sevilla, pentru 36 de milioane de euro. În ultima stagiune a prins 48 de meciuri şi a marcat un gol, în La Liga.

Umtiti e cotat de Transfermarkt la 8 milioane de euro, iar Lenglet la 25 de milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele