Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21572792/1/profimedia-0867514083.jpg

Barcelona vrea să dea o nouă lovitură în acest final de sezon, după ce l-a convins pe Xavi să rămână, cel puţin până în vara lui 2025.

Catalanii îşi doresc să îşi întărească echipa pentru viitoarea stagiune, iar primul pas este să păstreze jucătorii de bază. Unul dintre ei este Pau Cubarsi, revelaţia acestui sezon chiar dacă are doar 17 ani. 

Fundaşul central a impresionat prin maturitatea şi inteligenţa arătate în teren, iar catalanii negociază în acest moment cu jucătorul pentru a-i reînnoi contractul din ianuarie, atunci când jucătorul va deveni major.

Barcelona vrea să îi ofere lui Pau Cubarsi un contract pe 5 ani, cu un salariu care să crească progresiv în fiecare an al angajamentului. Acesta ar pleca de la suma de 4 milioane de euro anual şi ar ajunge la 12 milioane de euro, informează AS.com.

Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

Antrenorul Barcelonei, Xavi, va rămâne la club cel puţin până la finalul contractului său, în iunie 2025, după ce s-a răzgândit că acesta va fi ultimul său sezon.

Tehnicianul de 44 de ani a anunţat în ianuarie că va renunţa la funcţia de antrenor în această vară. Dar, în condiţiile în care preşedintele Joan Laporta doreşte ca el să rămână, fostul mijlocaş al Barcelonei şi al Spaniei şi-a schimbat părerea.

”Sunt un fan foarte mare al clubului şi încerc de fiecare dată să fac tot ce e mai bine. M-am răzgânit deoarece am simţit încredere totală din partea preşedintelui, a conducerii şi a jucătorilor. Proiectul nu s-a terminat. Eu, împreună cu staff-ul meu, cu toţii simţim că avem puterea necesară să obţinem lucruri importante şi să continuăm acest proiect.

Zvonurile despre mine cum că aş fi rămas ca să obţin bani din ultimul meu an de contract sunt false, inventate să-mi facă rău. Preşedintele ştie că dacă aş fi plecat de la echipă, nu aş fi cerut nici măcar un euro clubului pentru ultimul an de contract”, a dezvăluit Xavi, citat de Mundo Deportivo.

Xavi a preluat conducerea în noiembrie 2021, după ce a părăsit clubul Al Sadd din Qatar şi a condus Barca la titlul spaniol în primul său sezon complet la conducere, în 2022-23.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele