Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă

S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Barcelona Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21570741/1/profimedia-0866964890.jpg

Antrenorul Barcelonei, Xavi, va rămâne la club cel puţin până la finalul contractului său, în iunie 2025, după ce s-a răzgândit că acesta va fi ultimul său sezon, relatează BBC.

Tehnicianul de 44 de ani a anunţat în ianuarie că va renunţa la funcţia de antrenor în această vară.

Dar, în condiţiile în care preşedintele Joan Laporta doreşte ca el să rămână, fostul mijlocaş al Barcelonei şi al Spaniei şi-a schimbat părerea.

Xavi a preluat conducerea în noiembrie 2021, după ce a părăsit clubul Al Sadd din Qatar şi a condus Barca la titlul spaniol în primul său sezon complet la conducere, în 2022-23.

Xavi, care a câştigat 25 de trofee în timpul unei cariere ilustre de jucător la Barcelona, declarase că se simte „eliberat” în urma anunţului că se va retrage din funcţie la finalul sezonului.

Când a anunţat că pleacă după înfrângerea cu Villarreal, a simţit că nu este protejat de club şi că nu există o direcţie clară.

Dar din acel moment, rezultatele echipei s-au îmbunătăţit. A ajuns la 10 meciuri fără înfrângere în campionat, înainte de a pierde duminică cu 3-2 la Real Madrid.

Miercuri a avut loc o întâlnire în casa lui Laporta, iar presiunea din partea clubului pentru ca acesta să rămână a fost evidentă.a

Dacă Xavi nu reuşeşte să îmbunătăţească echipa până la finalul sezonului 2024-25, Barcelona va căuta să convingă unul dintre managerii de profil înalt care nu mai au contract atunci - inclusiv Pep Guardiola, Luis Enrique şi Mikel Arteta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele