Ultima oră
Bomba momentului în războiul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua! Bomba momentului în războiul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Oaspeţii au lovit bara VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Oaspeţii au lovit bara
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea

Biden îl ironizează pe Trump care se felicită în urma unor victorii la golf. ”Bravo, Donald. Ce realizare”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21536276/1/biden-trump.png

Preşedintele american Joe Biden ironizează luni, într-un mesaj de ”trashtalker” pe X, isprăvile sportive cu care se laudă rivalul său republican Donald Trump, în urma unei partide de golf.

De obicei miliradarul este cel mai prolific în aceste atacuri şi nu ratează nicio ocazie să ironizeze gafele gafele preşedintelui.

Donald Trump s-a lăudat pe reţeaua sa de socializare Truth Social că a obţinut două premii la o ceremonie organizată de clubul său de golf.

”Bravo, Donald. Ce realizare”, îl felicită Joe Biden sarcastic.

El răspunde prin acest mesaj ironic şi infantilizant unui mesaj plin de entuziasm pe care fostul preşedinte l-a publicat duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele