Ultima oră
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!

Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului

FCSB Publicat pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21574133/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-27-04-2024.jpg

FCSB a câştigat titlul în Superliga, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului, cu trei etape rămase de disputat în campionat.

„Roş-albaştrii” au cucerit titlul după 9 ani, dar de acestă dată au făcut-o în mare stil, cu 14 puncte avans faţă de locul 2. Cu toate acestea la finalul meciului cu Farul, pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului acesta a fost prezentat ca titlul cu numărul 27.

Bucureştenii au pus la socoteală şi trofeele pe care le dispută de ani buni cu rivala CSA Steaua, altfel, conform deciziilor instanţelor, pentru FCSB ar fi doar al 6-lea titlu în actuala formă de organizare.

„#27, campionii României suntem noi”, a fost mesajul de la prima poză postată de „roş-albaştrii” după câştigarea campionatului.

Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut"

Gigi Becali a dezvăluit că le-a dat o sarcină jucătorilor echipei sale. Finanţatorul a spus că le-a ordonat fotbaliştilor să nu îl lase pe Louis Munteanu să intre în careu.

"Uită-te şi cum am câştigat în seara asta. Eu asta le-am cerut. I-am zis lui Meme să le spună în felul următor: 'Nu care cumva să intre Munteanu în careu. Să nu îl atingeţi, să nu cumva să intre în careu'.

Nu care cumva să fie mingea în careu la Farul. Louis Munteanu să nu intre în careu", a declarat Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele