Ultima oră
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen
Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims
Lovitură pentru naţionala Franţei! Un nume important nu va juca la EURO Lovitură pentru naţionala Franţei! Un nume important nu va juca la EURO

BREAKING NEWS | Daniel Niculae, săltat de mascaţi! UPDATE

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21523872/3/sarbatorirea-100-ani-rapid-bucuresti-25-06-2023-2.jpg

Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi, în această dimineată!

UPDATE 12: Firma care se ocupă de paza stadionului Giuleşti este deţinută de Bocciu, liderul Galeriei Rapidului, conform Fanatik.

UPDATE 11. Prima apariţie a lui Daniel Niculae după ce a fost audiat se găseşte aici!

UPDATE 10: Dan Şucu a vorbit despre situaţia în care Daniel Niculae este implicat!

UPDATE 9: Poliţiştii care au percheziţionat stadionul Giuleşti au descoperit camera secretă unde galeria Rapidului ascundea materialele pirotehnice, conform Fanatik.

UPDATE 8: Gigi Corsicanu a spus că aproximativ 10 persoane din galeria Rapidului au fost aduse la audieri.

UPDATE 7: Videoclipul cu Intervenţia mascaţilor de dimineaţă se găseşte aici!

UPDATE 6: Daniel Niculae ar fi plecat de la audieri! Preşedintele Rapidului are calitate de suspect, dar a fost lăsat în libertate, conform sportpesurse!

UPDATE 5: Continuă reacţiile! Gigi Becali consideră că Daniel Niculae trebuie să plătească, dacă este implicat, iar Dumitru Dragomir a spus despre ultraşi că sunt ”descreieraţi”.

UPDATE 4: Arme găsite la percheziţii!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21523872/4/1dc66a19-d4c1-409c-9eb0-3e295f75f3d7.jpg

 

UPDATE 3: Bocciu a fost şi el ridicat!

UPDATE 2: Au avut loc 18 percheziţii în această dimineaţă, conform informaţiilor apărute la Antena 3.

UPDATE: Fanii lui Dinamo şi Rapid au ştiut de acţiunea condusă de DIICOT încă de acum 2 zile! Pe lângă Daniel Niculae, oameni importanţi din galeriile celor două rivale au fost ridicaţi. Conform iamsport, a avut loc chiar o şedintă a suporterilor pe această temă!

Ştirea iniţială

Preşedintele clubului Rapid a fost ridicat de mascaţi într-un dosar privind armele şi muniţiile. Dan Şucu a făcut anunţul, în urmă cu puţin timp.

Conform ultimelor informaţii oferite de iamsport.ro, au fost săltaţi mai mulţi fani ai Rapidului şi ai lui Dinamo. Dosarul are legătură cu materiale pirotehnice introduse, de-a lungul timpului, pe stadioane.

”Are legătură cu arme, muniţii, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Şucu pentru AS.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele