Ultima oră
Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1. Gură imensă de oxigen pentru moldoveni, care ies de pe locurile de retrogradare directă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1. Gură imensă de oxigen pentru moldoveni, care ies de pe locurile de retrogradare directă
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”

Britanicii au dat verdictul clar după meciul lui Drăguşin cu Aston Villa: ”Revendica un rol de titular!”

Premier League Publicat pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21520736/1/profimedia-0855557920.jpg

Echipa engleză Tottenham a dispus duminică, în deplasare, scor 4-0, de gruparea Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a din Premier League. Radu Drăguşin a jucat aproape întreaga repriză secundă.

După o primă repriză fără ocazii şi fără goluri, Ange Postecoglou a fost nevoit să schimbe în apărare, după accidentarea lui Micky van de Ven. A intrat în joc Radu Drăguşin, din minutul 49, iar fundaşul român a primit şi un cartonaş galben, în minutul 61, pentru un fault.

Oaspeţii au rezolvat meciul în doar trei minute. James Maddison a deschis scorul în minutul 50, din pasa lui Pape Sarr, apoi a venit rândul lui Brennan Johnson să înscrie, cu asisst de la Son Heng-Min.

Gazdele au rămas în zece din minutul 65, după eliminarea lui John McGinn, la faultul asupra lui Destiny Udogie. Tottenham a mai marcat de două ori în prelungiri. Mai întâi a făcut-o Son, în minutul 90+1, pentru ca Timo Werner să stabilească rezultatul final, în minutul 90+4.

După ce a jucat o repriză întreagă pentru Spurs, englezii l-au analizat pe Radu Drăguşin. Isularii au scris despre punctele tari ale românului, dar şi despre cele unde mai trebuie să lucreze, pentru a deveni titular. 

”Revendica un rol de titular!”

”Acest nefericit episod îi deschide uşa lui Radu Drăguşin pentru a-şi etala talentul. Accidentarea rămâne un motiv serios de îngrijorare la intrarea în ultima linie dreaptă, având în vedere că Van de Ven a pierdut deja o mare parte a sezonului, din cauza unei probleme la tendon, care l-a ţinut pe tuşă timp de şase săptămâni.

Cu toate acestea, în mijlocul tristeţii, există o rază de speranţă. Forfaitul lui Micky îi deschide calea lui Radu Drăgusin, achiziţia noastră din ianuarie din Serie A, care trebuie să facă un pas înainte şi să candideze la titularizare.

Poreclit 'Războinicul' la Genoa, internaţionalul român a venit la Londra cu mai puţină fanfară decât Van de Ven, însă statisticile sale au sugerat că ar putea fi o altă achiziţie isteaţă.

Cumpărat cu 25 de milioane de euro plus alte 6 milioane ca bonusuri, Drăgusin a avut o evoluţie decentă pe Villa Park, având câteva degajări şi intercepţii cruciale, deşi nu a reuşit să câştige niciunul dintre cele trei dueluri avute cu adversarii din Birmingham.

Fundaşul de 22 de ani va avea nevoie de o serie de meciuri pentru a se scutura de rugină, dar aceasta este şi marea lui şansă de a revendica un rol de titular”, au prezentat jurnaliştii de la whiteheartlane.com, evoluţia lui Radu Drăguşin. 

În clasament, cele două formaţii sunt vecine. Tottenham a ajuns pe locul 5, cu 53 de puncte, iar Aston Villa este cu un loc mai sus, pe 4, cu 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele