Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Bulgarul Stoichkov i-a adresat cuvinte teribil de grele lui Dembele: „Pe vremea mea, nu mi-ai fi curăţat nici ghetele”

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20565088/1/fb-dembele.jpg

În cadrul clubului Barcelona există o nouă situaţie delicată. Catalanii, prin vocea lui Xavi, pun presiune ca Ousmane Dembele să-şi prelungească contractul, iar francezul a emis un comunicat în care a afirmat că se simte „şantajat”. 

Hristo Stoichkov, fostul fotbalist legendar al Barcelonei, a avut o intervenţie în care a comentat cele întâmplate şi nu l-a menajat deloc pe Dembele. Bulgarul i-a adresat cuvinte foarte grele. 

„Am venit ca străin aici pentru a afla ce este Barcelona, încă de pe vremea lui Kubala, Carrasco, Lineker, Bakero sau Salinas. Am aflat povestea, dar tu nu ai înţeles niciodată ce este Barcelona. În patru ani şi jumătate, Dembele nu a înţeles niciodată ce reprezintă echipa.   

Ai 20 de meciuri întregi în picioare. Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curăţat ghetele. 108 de meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri şi 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Dacă nu vrei să fii la Barcelona, măcar nu păta emblema, lasă tricoul şi spune: «Doamnelor şi domnilor, eu plec».  

Îţi mulţumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care ştiu fotbal. Domnule Laporta, deschide-i uşa şi lasă-l să plece şi procedează la fel cu toţi care nu simt aceste culori. Eu am transpirat în acel tricou. 

Xavi, te aplaud pentru că nu l-ai luat în vestiar la ultimul meci, pentru că acel vestiar merită respect. Are 121 de ani de istorie şi cine nu i-l oferă, pleacă”, a declarat Stoichkov, pentru TUDN.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele