Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Căpitanul ”Generaţiei Z(ero)”, după dezastrul de la EURO U21: ”Ne-am dezamăgit pe noi şi pe toată ţara!”

România U21 Publicat pe 28 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21240182/1/romania-u21-ucraina-u21-euro-2023-24-06-2023-1.jpg

Bogdan Racoviţan, căpitanul naţionalei U21, este dezamăgit de eliminarea echipei României după faza grupelor a Campionatul European U21.

”Din păcate este un sentiment negativ. Avem zero victorii, zero goluri. Nu am arătat bine deloc. Ne-am dezamăgit pe noi, în primul rând, şi pe toată ţara. Din păcate asta este, mergem mai departe, nu e uşor nici pentru noi.

Despre meci… astăzi am jucat mai mult, mai multă posesie, mai multe pase, poate că şi meciul era fără miză, nu-mi dau seama…. Nu stiu ce ne-a lipsit, puţin din toate, şi caracter, şi forţă, şi joc, şi tehnică…”, a declarat Bogdan Racoviţan.

Louis Munteanu, atacantul Farului, împrumutat de la Fiorentina, a fost şi el categoric: ”Nu cred că meritam mai mult, egalul este echitabil, e dezamăgire mare la echipă. Turneul ăsta a fost foarte slab pentru mine, credeam că o să joc mai bine, îmi doream să terminăm sezonul cu bine, dar… Am jucat prea defensiv, am făcut un meci foarte slab cu toţii în întâlnirea cu Spania, ne-a scăzut moralul, a venit şi înfrângerea cu Ucraina”, a încheiat Louis Munteanu.

România U21 a încheiat la egalitate marţi seara cu Croaţia U21, scor 0-0, şi a parăsit turneul final al Campionatului European U21 după faza grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele