Ultima oră
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat al oaspeţilor pentru offside VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat al oaspeţilor pentru offside
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste
"U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale "U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale

Cât va lipsi Vlad Chiricheş de la FCSB? Se prelungeşte perioada de absenţă

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21396182/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023.jpg

Vlad Chiricheş, fundaşul central al liderei din Superligă, FCSB, s-a operat în Finlanda din cauza accidentării suferite la finalul lunii august. Experimentatul stoper în vârstă de 34 de ani va putea reveni pe teren abia peste aproximativ 4 luni de acum înainte, informează Spotmedia.

FCSB speră ca Vlad Chiricheş să poată fi apt 100 % pentru partidele pe care vicecampioana en-titre urmează să le dispute în play-off, unde va fi decis titlul.

Suma impresionantă la care renunţă Vlad Chiricheş

Chiricheş a renunţat la salariu în momentul în care a aflat că trebuie să se opereze, respectiv la o sumă de 133.200 de euro. El ar fi putut reveni mai rapid pe teren dacă ar fi ascultat de stafful celor de la FCSB, care i-a recomandat o intervenţie chirurgicală încă din luna septembrie. Apărătoul central a vrut să încerce o variantă alternativă recomandată de medicul personal, însă rezultatul nu a fost unul pozitiv.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a lăudat gestul lui Vlad Chiricheş de a nu mai primi bani de la club în perioada în care va absenta din cauza alegerii sale personale. 

"Chiri va pleca marţi împreună cu medicul nostru în Finlanda. Problema pe care o are a fost rezolvată la alţi jucători, unii celebri, de către profesorul din Finlanda. Da, e o intervenţie chirurgicală. Va fi un consult şi în funcţie de ce va decide profesorul... accidentarea e de o natură destul de gravă.

Nu e ce ne doream, dar sperăm să fie ăsta finalul. Sperăm să se refacă. Medicul s-a uitat pe RMN, dar e foarte important şi consultul clinic în situaţii de genul ăsta. Probabil se va recurge la o intervenţie. 3-4 luni (n.r. - ar urma să fie pauza). Depinde de fiecare jucător.

Va fi o situaţie asemănătoare situaţiei lui Redondo la Milan. El va renunţa la bani. Rar se întâmplă aşa ceva. Rar găseşti jucători ca Vlad Chiricheş. Da, va renunţa la salariu!", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

7 meciuri a jucat Vlad Chiricheş pentru FCSB în actualul sezon. Ultima partidă a fost înfrângerea suferită de ”roş-albaştri” la Arad, împotriva UTA-ei cu 2-1, pe 28 august.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele