Ultima oră
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”

CFR Cluj a renunţat la un jucător! A fost cedat la altă formaţie din România

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21510139/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Adus în toamna anului trecut, Theo Yolou (18 ani) nu a reuşit să se impună la prima echipă a celor de la CFR Cluj, iar fosta campioană a decis să îl trimită la alt club din România.

Internaţionalul de tineret din Coasta de Fildeş a fost cedat sub formă de împrumut în Liga 3, la CSM Sighetu Marmaţiei.

Yolou a început bine la noua echipă, reuşit să înscrie un gol în amicalul câştigat cu CSM Satu Mare, scor 2-0.

”Bun venit în familia noastră, Yolou Guigui Theo Julien. Suntem bucuroşi să vă anunţăm că internaţionalul de tineret din Coasta de Fildeş, Yolou Guigui Theo Julien, se alătură clubului nostru.

Atacant în vârstă de 18 ani, Yolou a evoluat în prima ligă din Coasta de Fildeş la Asi D'abengourou. În vara anului trecut, tânărul jucător a fost convocat la Naţionala U20 a ţării sale pentru Cupa Africii pe Naţiuni U20.

Îi urăm bun venit în familia CFR şi cât mai multe reuşite în tricoul vişiniu!”, era mesajul de bun venit pentru atacantul ivorian.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele