Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

CFR Cluj, cu banderole negre pe mână la derby-ul cu FCSB! Omagiul adus de jucătorii campioanei

Superliga Publicat de Marius Tuhut pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20071215/2/camora-1.jpg

FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc în această seară, de la 20:30, în direct pe Look Sport+, într-un meci extrem de important pentru configuraţia finală a sezonului regulat.

Cu trei runde rămase de disputat, cele două rivale sunt la egalitate de puncte (60) şi ocupă primele două poziţii în clasament. O victorie ar asigura în mare măsură învingătoarei poziţia de lider la intrarea în play-off şi cel puţin teoretic prima şansă la câştigarea campionatului.

Jucătorii CFR-ului, cu banderole negre pe mână la derby-ul cu FCSB

Campioana îi va aduce un omagiu la meciul cu FCSB lui Zoli Cantor, unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai CFR-ului, decedat în săptămâna partidei.

Acesta a fost un apropiat al echipei în ultimii ani şi co-autor la două volume dedicate CFR-ului (100% CFR – Centenarul unui vis” şi „Vestiarul campionilor”), iar jucătorii lui Edi Iordănescu au decis să poarte banderole negre pe braţ la meciul din această seară. Camora & Co vor purta şi tricouri negre, cu un mesaj în memoria lui Zoli Cantor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20071215/1/cantor.png

"Zi tristă pentru familia CFR"

Dispariţia lui Zoltan Richard Cantor a fost marcată şi pe conturile oficiale ale CFR-ului de pe reţelele de socializare, cu un mesaj emoţionant dedicat acestuia.

"Zi tristă pentru familia CFR... Unul dintre cei mai înfocaţi fani ai echipei noastre, Zoltan Richard Cantor, a trecut la cele veşnice.

A fost o luptă extrem de grea, dar foarte scurtă, iar Zoli a luptat eroic până la capăt. De astăzi, el nu mai este printre noi, însă pasiunea mărturisită zi de zi pentru echipa favorită îi va păstra vie memoria în rândul suporterilor „feroviari”.

Lasă în urmă o comoară de nepreţuit. Mii de fotografii, lacrimi şi zâmbete CFR-iste, momente unice surprinse de-a lungul anilor. A fost co-autorul a două volume – „100% CFR – Centenarul unui vis” şi „Vestiarul campionilor” – care îmbrăţişează trecutul secular al echipei noastre.

În ultima vreme, Zoli şi-a asumat cu mare bucurie şi seriozitate rubrica „Ştiaţi că...”, relatând cu detalii fascinante, dar şi cu umorul caracteristic, clipele marcante din istoria CFR-istă. A fost iubit deopotrivă de jucători, conducători, de suporteri, iar clubul nostru îi aduce acum un ultim omagiu.

Mulţumim celor care au răspuns afirmativ apelului nostru şi au sărit în ajutorul lui Zoli. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor care l-au cunoscut şi apreciat pe cel care a fost Zoltan Richard Cantor!

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 20 martie, de la ora 12:00, în Cimitirul Central (Hajongard) din Cluj-Napoca.

Odihneşte-te în pace, Zoli! Ne luăm rămas-bun cu salutul tău favorit: „Haide, dragă CFR!"
, se arată într-o postare pe contul de Facebook al celor de la CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele