Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

Cheptegei a câştigat al treilea aur consecutiv la 10.000 de metri, la Mondialele de atletism

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 20 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21290374/1/che.jpg

Ugandezul Joshua Cheptegei a câştigat, duminică, la Budapesta, a treia medalie de aur consecutivă în proba de 10.000 de metri, la Campionatele Mondiale de atletism.

Deţinătorul recordului mondial la 5.000 m şi 10.000 m a avut un an afectat de accidentări şi a avut dificultăţi în a-şi atinge forma de top, dar la Budapesta s-a desprinsla ultimul tur şi şi-a impus autoritatea asupra plutonului cu un tur de 53 de secunde pentru a termina proba în 27:51.42.

Daniel Simiu Ebenyo din Kenya a obţinut argintul, iar Selemon Barega din Etiopia s-a clasat pe locul trei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele