Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Chindia, câştigătoarea play-out-ului Ligii 1, a reluat pregătirile. Săndoi: “Ne aşteaptă un campionat mai greu” Amicale cu FCSB şi Viitorul

Chindia Târgoviște Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20246820/1/chindia-antrenament.jpg

Chindia Târgovişte, câştigătoarea play-out-ului Ligii 1 în sezonul 2020-2021, a reluat pregătirile, după o vacanţă. Antrenorul Emil Săndoi a declarat că are mare nevoie de jucători noi şi a subliniat că sezonul următor va fi mai greu decât precedentul, având în vedere că Rapid şi FC U Craiova au promovat în prima ligă.

Chindia s-a clasat pe locul 1 în play-out-ul Ligii 1, dar a ratat calificarea în Europa Conference League, după ce a pierdut barajul cu FC Viitorul, scor 2-3.

Chindia a pierdut în această vară mai mulţi jucători care erau împrumutaţi: Paul Iacob, Tiberiu Căpuşă, Marco Dulca, Tomas Diaz, Daniel Popa şi Mihai Neicuţescu. Denis Dumitraşcu şi Andrei Piţian au semnat cu FC Argeş.

"Sperăm să încheiem acest al doilea sezon la fel cum l-am încheiat pe primul. Chiar dacă am pierdut doi jucători (Andrei Piţian, Denis Dumitraşcu, n. red.) care au crescut foarte mult în ultima perioadă aici la Târgovişte, sub îndrumarea noastră, a antrenorilor de aici, dar a fost alegerea lor, eu sper să menţinem în continuare lotul de jucători care a jucat mai mult în campionatul trecut. Ar fi un pas înainte dacă vom reuşi să gestionăm astfel situaţia. În rest, suntem conştienţi că ne va aştepta un campionat foarte greu, nu trebuie să uităm că acum Craiova are două echipe, că Rapid a intrat în prima ligă. Probabil că va fi un campionat şi mai greu decât campionatul trecut, o să trebuiască din start să nu precupeţim niciun efort pentru a ne pregăti cât mai bine în această perioadă, incluzând aici orele de antrenament, jocurile amicale pe care o să le avem. Îmi doresc să reuşim mutările pe care trebuie să le facem cât mai repede, pentru că jucătorii să aibă timp să se integreze cât mai bine. Şi bineînţeles când doresc o evoluţie cât mai constantă în campionatul care va începe. Sunt conştient că va fi foarte foarte greu, dar îmi doresc din suflet ca la finalul campionatului să fim echipa care şi-a depăşi condiţia şi care a avut o evoluţie constantă de-a lungul întregului campionat", a declarat Săndoi.

Meciuri-test cu FCSB şi Viitorul, la Braşov

Chindia va disputa patru meciuri de pregătire în cantonamentul de la Braşov, două dintre ele cu FCSB şi Viitorul Constanţa.

"Două săptămâni vom rămâne în Târgovişte, ne vom pregăti aici. Vom încerca în această perioadă să mai aducem câţiva jucători pentru a avea cât mai mult timp la dispoziţie pentru a se acomoda la cerinţele pe care le avem noi. Apoi va urma un stagiu de pregătire în zona Braşovului, unde vom avea şi mai multe meciuri amicale, două au fost perfectate, cu FC Viitorul Constanţa şi FCSB, rămâne să stabilim viitorii adversari şi pentru celelalte două partide", a completat Emil Săndoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri